Állítólag film készül a Thiefből

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 11.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint film készül a Thief alapján, ráadásul az a cég is benne van a munkálatokban, aki annak idején tető alá hozta a Hitman adaptációját. Ez persze nem biztos, hogy jó hír.

A The Tracking Board jelentése szerint film készül a Thief alapján - igaz, túl sok konkrétumot nem tudtunk meg róla. Állítólag a Prime Universe Films és a Vertigo Entertainment dolgozik az adaptáción: előbbi - az ezúttal is visszatérő Adrian Askarieh producerrel a fedélzeten - rakta össze a 2007-es Hitman-mozit, utóbbi pedig olyan referenciákat tudhat maga mögött, mint A LEGO-kaland.


Bár a játéksorozat mögött álló Square Enix még nem mondott semmit sem hivatalosan, aligha véletlen, hogy a filmesek most vették elő Garrett sztoriját: a kiadó idén melegítette fel a címet az Eidos Montreal közreműködésével, a fejlesztőcsapat pedig már arról is beszélt, hogy - a rajongók visszajelzéseitől függően - szívesen csinálna folytatást is a legújabb Thief-epizódhoz.

9.
9.
randall13
8.
8.
Ra1D3n
#7: A Prince of Persia mint jó játékadaptáció? Emeletes baromság...
7.
7.
Dante2014
Azért legyünk pozitívak: eddig semmi félnivalónk nincs. Majd ha kiderülnek konkrétabb dolgok, például hogy tényleg készül és nem csak állítólag, és képeket/jeleneteket láthatunk, akkor fog csak körvonalazódni. Vannak ám jó feldolgozások is, pl. The Prince of Persia. Az új Hitman pedig talán méltó lesz a játékhoz, a 2007-es nem jött be, mindössze egyszer láttam. Azok után, hogy a főszereplőt alakító színész kerek-perec elmondta, soha nem is játszott a játékkal, én már temettem a projektet, és igazam is lett sajna..:/
6.
6.
randall13
Lehet akciófilm, csak ne zs-kategóriás történettel.
5.
5.
Sethiran
Nem biztos, hogy pont azok a dolgok tesznek egy filmet érdekessé, mint egy játékot. Szerintem a Thief lényegét jelentő lopakodó, sunyizós részek filmrevitele után lerágná a közönség a körmét. Akciófilm lesz ez, jobb esetben középkoros, dark, fantasy környezetben.
3.
3.
GAMEROD
Remélem a Deadly Shadows lesz az alapja. Jó kis fantasy horror lenne.
2.
2.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...