Blogajánló: Álarcosbál az igazi éneddel

Meglepően sok blog született a múlt héten, talán a fel-felbukkanó rossz idő miatt döntöttetek többen úgy, hogy inkább blogírással ütitek el az időt. Nézzük, milyen írások kerültek be az eheti blogajánlóba!

Rengeteg olvasnivalóval láttátok el ezúttal is a nagyérdeműt, ráadásul szinte kivétel nélkül bármelyik írás bekerülhetett volna az ajánlóba. Hely azonban csak ezúttal is csak négy blognak jutott, akik még ebben az erős mezőnyben is megérdemlik a reflektorfényt.

  • Neked melyik az igazi éned? - Teszi fel a kérdést Dentorel a blogjában. Mindannyian szeretünk néha kicsit kikapcsolódni és belecsöppenni egy virtuális világba, azonban vannak emberek, akiknek talán már a virtuális énjük az igazi személyiségük. Elgondolkodtató téma, remek blog.
  • Ezeket vittem végig az előző genben! És te? - Imádok listákat olvasni. Leírhatatlan az az élmény, ahogy haladunk lefele, és várjuk, mi is lesz a következő szereplő a listán. Jó volt végigolvasni Yanez blogját, nosztalgiázni kicsit az előző generáció legjobbjain.
  • Álarcosbál igazi szörnyekkel - Claymen egy igazi klasszikusról írt blogjában, a Vampire: The Masquerade - Redemptionről. Őszintén megmondom, nem játszottam a játékkal, de a blog alapján kedvet kaptam hozzá, ennél nagyobb dicséretet pedig, azt hiszem, nem is mondhatok. 
  • LocoRoco PSP teszt - A LocoRoco az egyik kedvenc PSP-s játékom volt anno, sőt megkockáztatom, a kézikonzol egyik legjobb címe volt. Ha nem ismernétek, olvassátok el RangerFox tesztjét erről a zseniális játékról!


A héten elvileg már kánikulára számíthatunk, de azért remélem, továbbra is ilyen sok minőségi bloggal fogjátok megajándékozni az oldalt. Jövő héten Arell válogat az írásaitok közül.

22 komment - szólj hozzá!