Blogajánló: Álarcosbál az igazi éneddel

Meglepően sok blog született a múlt héten, talán a fel-felbukkanó rossz idő miatt döntöttetek többen úgy, hogy inkább blogírással ütitek el az időt. Nézzük, milyen írások kerültek be az eheti blogajánlóba!

Kommentek

#22
NorbiiiModerátor
Szerintem itt csak ő tud igazságot tenni!!!

http://orsirozsi.files.wordpress.com/2012/01/chuck-norris1.jpg
#21
#19: Na ne :D
#20: Szerintem vesztettek....
#20
K2 The HighestModerátor
#18: Örülök, hogy tetszett a blog, de azért ennyire nem gáz az, hogy nem került bele a blogajánlóba. Barackostej szerintem úgy gondolja, hogy én Stábtag vagyok, míg Yanez Moderátor, s ezért Ő ilyen formán tényleg nem szerkesztőségi tag. Viszont nem kell emiatt problémázni, hiszen engem nem bánt, hogy nem került be, veszteni meg semmit nem vesztenek vele az emberek.
#19
YanezModerátor
#14: Amúgy meg egyszer, amikor Scoo vezette a blogajánlót, a saját bejegyzését is betette. :D Nem volt gond.
#18
#14: Ez mind szép és jó, de Yanez nem tagja a szerkesztőségnek??? Mert az ő hozzászólásai is hasonló színűek, mint a tieid.
#17
YanezModerátor
#16: Fogjuk rá! :D
#16
NorbiiiModerátor
#15: Amúgy lényegében Te is a GK csapathoz tartozol, modi vagy. :)
#15
YanezModerátor
#14: Szerintem az egyáltalán nem baj, ha egy GK szerkesztő blogja is bekerülne, ha éppen jó a témája és nem összecsapott. A blogszekcióban nincsenek rangok, ott mindenki egyenlő, aki ír! Szerintem!
#14
barackostejModerátor
Nem kell túlgondolni a dolgokat, a blogajánló nem elfogult. A blogírók közül senkit sem ismerek személyesen és senkivel sem tartom a kapcsolatot, így hogyan lehetnék teljesen ismeretlen emberekkel kapcsolatban elfogult?

A blogokat egész héten olvasom, a blogajánló írása előtt pedig mindet átfutom még egyszer, majd kiválasztom a négy ajánlottat. Fontos, hogy tartalmas, jól összeszedett, olvasmányos írások legyenek ezek. Ha sok ilyen van, akkor jön a szubjektív része és olyat válogatok, aminek a témája talán az én szívemhez közelebb áll kicsit.

K2 írása pedig egyetlen okból nem került be: ő a GK szerkesztőségének a tagja. Az lett volna az igazán elfogult blogajánló...
#13
NorbiiiModerátor
#12: Köszönöm! :)
#12
#11: Komolyan, te vagy számomra a második legjobb GK arc. :D ritkán csinálsz hülyeségeket, ami itt sok emberre nem jellemző...
#11
NorbiiiModerátor
K2 írását nem olvastam, de ahogy látom eléggé összeszedett és komoly iromány volt. Szerintem el kell fogadni azt a döntést, hogy a blogajánlót emberek alkotják, és eldöntik, hogy szerintük melyek voltak az adott héten a legjobb blogok. Mivel emberek alkotják, ezért nyilván hibázhatnak ők is, na meg mindenki véleményét úgy sem tudják figyelembe venni, nincs 100 egyforma ember, aki ugyanezt a négy blogot ajánlaná. Valaki ezt, valaki mást, valaki meg egy harmadik verziót mondana, és ez így van jól. Abban viszont látok igazságot, hogy sajnos, egy blogíró neve sokat dobhat a lapba, ami szerintem helytelen, de ezt innen nehéz eldönteni. Az ajánlót összességében szerintem jól végzik az urak, nekem nincs kifogásom a dolgok ellen, persze hibák mindig is voltak, és lesznek is. Lehet hogy nekem is más lenne a sorrendem, lehet, de ezt nem én döntöm el, ez csak az én szubjektív véleményem. :)
#10
#9: Hagyd rájuk, jobb vagy, mint ők :)
#9
#8: Nem baj, igazad van. :D
(közbe Claymen nem fogta fel, hogy senkit sem érdekel) :D
#8
#7: " Úgy a legegyszerűbb leszólni a másik teljesítményét, hogy te magad képtelen vagy alkotni." sloth tudd írni, jobban, mint az oldal fele. Az már más kérdés, hogy azért tényleg felesleges írni, ha senki nem olvassa el. A téma általában hoz egyrr-két embert. szerző miatt olvassák el legtöbben a blogot. Emiatt sloth blogjait senki nem olvasná.( bocs Fagyi, nem hagyhattam ki :D)
#7
#6: Itt a probléma az, hogy azt hiszed, itt neked szólnak a dolgok. Az, hogy neked mi tetszik, az egy dolog, de hogy te a saját véleményedet tartod etalonnak, az gáz.
Ha csak egyetlen egy írásomat elolvastad volna lejönnek, hogy nem tesztek, beszámolók. Tudod, vélemények. Nem az idő a mérvadó egy írásban, hanem a minőség. Ha írok valamit, kapok jót és rosszat, és igyekszek jobban teléjesíteni a jövőben. De neked teljesen feleslegesen magyarázom.
Úgy a legegyszerűbb leszólni a másik teljesítményét, hogy te magad képtelen vagy alkotni. (nem, az óvódás piszkálódás nem tartozik ide)

A dicséretet pedig köszönöm. Az, hogy a te értékrendednek nem felelek meg, nekem hatalmas öröm.
#6
#5: :DD
hát komolyan gk best of vagy te is. Pedig kezdtem reménykedni, amikor beszóltál, hogy van benned valami, de nem. Menyj csak írd a századik ugyanolyan játékteszted, azokat úgyis olyan nehéz összetákolni.
És még hozzászólva: K2 blogja ezerszer értelmesebb volt mint Yanez-é lesz valaha, de gondolom utóbbit véded, mert hát olyan jófej.


Na pá! :*
#5
#3: Ne tedd! El se hiszed mennyire fogja itt mindenki hiányolni a kötekedő, semmitmondó hozzászólásaidat. Főleg úgy, hogy az AJÁNLÓ képes volt kihagyni, ami NEKED a legjobban tetszett. Pofátlanság. Mindjárt el is olvasom a te írásodat... ja, nem.
#4
#3: Melyik az egyik legjobb??? Azért ez igaz, mert például az "FPS gyártás Reloaded" szerintem simán befért volna. Az egyik legtartalmasabb blog volt...
Kezdem azt hinni, hogy a blog mellett az is számít, ki írta....
#3
Na jó. Innentől fogva nem nézek semmi blogajánlót, merthogy átgondoltnak ezt nem mondanám az biztos. Főleg úgy hogy kihagytátok az egyik legjobbat.

pece