Brit toplista: újra a csúcson a Watch Dogs

Link másolása
A megjelenés után sokáig vezette a brit toplistát a Watch Dogs, és kis szünet után újra az élre ugrott. A Battlefield 4 visszakerült a legjobb tízbe, ezen kívül pedig csak kisebb helycserék történtek.

Két hét után került le a Sniper Elite 3 a lista éléről, és egy régi ismerős, a Watch Dogs ugrott újra az első helyre. A kevés játékmegjelenés miatt nincs új szereplő a listán.

Nagyot javított a Battlefield 4, ami a 15. helyről került vissza a top 10-be. A foci VB vége miatt, a 2014 FIFA World Cup Brazil hét helyet rontott a múlt heti listához képest. Íme, a lista:

  1. Watch Dogs
  2. Sniper Elite 3
  3. FIFA 14
  4. Wolfenstein: The New Order
  5. Titanfall
  6. Call of Duty: Ghosts
  7. Minecraft: Xbox 360 Edition
  8. Minecraft: PlayStation 3 Edition
  9. Tomodachi Life
  10. Battlefield 4
  11. Grand Theft Auto V
  12. EA Sports UFC
  13. Assassin's Creed IV: Black Flag
  14. The LEGO Movie Videogame
  15. 2014 FIFA World Cup Brazil
  16. Mario Kart 8
  17. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
  18. Transformers: Rise of the Dark Spark
  19. LEGO Marvel Super Heroes
  20. GRID Autosport 
22.
22.
Stranger
#21: Amúgy szánalmas ahogy szarnak bele a játékukba. Rengeteg eladásuk van és tudják jól hogy sokan elégedetlenek a teljesítménnyel... erre kiadtak össz-vissz 1 patch-et ami valakinek több kárt tett mint hasznot..
19.
19.
K2 The Highest
Őszintén megmondom, a Watch Dogs, mint játék jó csak sok benne a kiforratlan megoldás. Egy Watch Dogs 2-ben még jobban és olajozottabban fognak működni. Egyébként számomra csak az optimalizálás tekintetében okozott csalódást. Én azt mondom, hogy az első rész hibáiból tanulva egy remekművet lehet létrehozni.
16.
16.
Ghost26Dave
#13,14 +1 :d
12.
12.
markoci555
Bármikor lenéztem kommentekben sokkal nagyobb volt a negatív mint pozitív kritizálása a Watch Dogsnak úgyhogy nem nagyon tudom felfogni hogy lehet az első. Ha valamiről ennyi rosszat hallani, természetesen nem biztos hogy az adott illetőnek sem fog tetszeni, de akkor legalább ne vegye meg kipróbálás nélkül!
10.
10.
Dercsi
WD elsőnapos vétel volt részemről...Magyanyelv, ubi, gengszterkedés, mi kell még??? Kb 2-3 óra múlva letettem a kontrollert...Azót sem játszottam vele. Napokban volt szerencsém kipróbálni a GTA V-t abbahagyhatatlan volt... WD a legnagyobb csalódás ami játékban ért...
9.
9.
GAMEROD
Nekem már a színvilágától is megfájdult a fejem. Hangulattalan, semmilyen játék.
8.
8.
MrZombieEater
Ahelyett, hogy letöltenék Ncore-ról.
7.
7.
JBoy
#6: Már ha lesz egyáltalán, de baromira nem ártana.
4.
4.
JBoy
2.
2.
norbio
Megis ertem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...