Parkour-igazgatót nevezett ki a Ubisoft

Chief Parkour Officert, vagyis parkour-igazgatót nevezett ki a Ubisoft, az úriember nemcsak tanácsadói szerepet tölt majd be a cégnél, de ő felel az Assassin's Creed Experience elkészítéséért is.

A Ubisoft hivatalosan is parkour-mániás lett, kinevezte a világ első parkour-igazgatóját. Michael "Frosti" Zernow a világ egyik legjobb parkourosa, és ő is vezeti a világ egyik legjobb parkour-csapatát; korábban már közreműködött a Ubisoft játékainak motion capture munkálatainál, de mostantól hivatalos tanácsadóként is segíti a céget.


Ezen kívül Frosti felel majd az úgynevezett Assassin's Creed Experience-ért. Ez egy valódi parkour-pálya lesz, amit a jövő héten, július 24-én kezdődő Comic-Conra építenek fel, és a látogatók ingyen kipróbálhatnak majd rajta olyan mozdulatokat, amiket egyébként eddig az Assassin's Creedekben hajtottak végre - kontrollerrel. A bevállalósabbak még a leap of faithre is benevezhetnek.

Az Assassin's Creed-sorozat következő fejezete a Unity alcímet kapta egyébként, a francia forradalom idején játszódó játék október 28-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

13 komment - szólj hozzá!