Kész a TheWorse mod a Watch Dogs-hoz

  • Írta: Arell
  • 2014. július 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Watch Dogs nem hozta maradéktalanul a 2012-es E3 óta elvárt szintet egyik platformon sem. A játékot, akár bevallják, akár nem, bizony jócskán lebutították. Ezt hozta helyre TheWorse a mostanra befejezett modjával.

A modder, aki a Watch Dogs grafikus beállításait foltozgatja, hogy a Ubisoft legújabb játékának PC-re készült változatát minél közelebb hozhassa a 2012-es E3 bemutatóban látott szinthez, befejezettnek ítélte munkáját, és kiadta a TheWorse mod névre hallgató felhasználói tartalom végső változatát - írja a Polygon.

A mod két változatban elérhető, melyek közül az egyik tartalmazza a MaLDo nevéhez fűződő nagy felbontású textúrákat, míg a másik csak Federico Rojas (TheWorse) beállításaival frissíti a játékot. A változások között találkozhatunk finomhangolt mélységélességgel, árnyékokkal, bloom konfigurációval, a civil lakosság sűrűségét célzó beállításokkal, új kameraállásokkal, becsillanásokkal és teljesítményjavításokkal is. A végeredményt alább meg is tekinthetitek:

20.
20.
Giggsy
Ezt a modot ultrarövidlátóknak gyártották? Mégis ki más lenne az, aki már 40 méterre is ennyire homályosan lát?
17.
17.
Cristiano
nem rossz grafika így se
16.
16.
#11: Végre, azt hittem csak engem idegesít rohadtul. Nem tudom mire jó ez..
15.
15.
GAMEROD
#4: Tudok processzort is 300 ezerért :D
14.
14.
GAMEROD
Csinálhatnak ehhez akármilyen modot, akkor is egy ganéj marad. Hangulattalan város, ronda színek és fényhatások, nehézkes irányítás, arcade hackelés. Legalább valami repteret raktak volna bele hogyha mással nem is legalább ott elszórakozzak.
13.
13.
dzsiádzsó
Semmi eget rengetőt nem látok, aki meg tudja hogy pontosan mely beállításokat érinti a mod csak röhög kínjában... Valaki még tényleg komolyan gondolja a megjelenés előtt 2 évvel kiadott gameplay trailerek tényleg a játékból vannak :D? könyörgöm 2 év!!! Ezek render videók, amiket valóban a játékban található dolgokból renderelik, de köze nincs a gameplayhez... UBI meg különösen hajlamos erre, pl Far Cry ugye...
Szomorúbb hír, hogy ez a játék ps5 grafikai szinten lenne akkor is egy kalap sz lenne. Amatőr munka minden nemében!
12.
12.
keiji maeda
ettől még a játék puding lett :) unalmas elég gyenge a szavideje hiába próbálnak grafikailag helyesbíteni a csorbán , a grafika nem menti meg .
11.
11.
Ghost16
#10: Igen az tényleg jobban fut
És nem kapsz szemgörcsöt a hatalmas mélységélességtöl
10.
10.
plakkamv
a Pure E3 Mod a legobb hozzá, az fut a legszebben és az a legszebb :)

itt egy kis összehasonlítás mind a 3 módról: http://goo.gl/sjbAoG
7.
7.
Killerbee
#6: Nem arra értette, hogy gyenge hanem, hogy az előtte lévő l4cyk4 által leírt konfighoz képest gyengébb.
4.
4.
l4cyk4
Tényleg szebb lett, de a játék futási sebessége a béka segge alatt van, így nem hiszem, hogy bárki képes lenne élvezni. Ráadásul a videó leírásában szereplő gép túlontúl gyenge ahhoz, hogy az ugyanitt szereplő fps értékek valósak lehessenek a megadott részletesség mellett. Én egy cimbinél teszteltem az alap játékot, i7 4770k, GTX 770, 8GB DDR3 memóriával szerelt konfigon és még ezen is csak magas beállításokon futott elfogadhatóan. A kérdés tehát, hogy ezzel a mod-dal, ultra beállításokon milyen konfigurációjú gép kell a lag és túlzott lassulás nélküli játékélményhez!? (A cimbi gépe nagyjából 300k Ft-ba került úgy, hogy nem vett hozzá drága perifériákat, gépházat és alaplapot.)
3.
3.
Stranger
#1: Ezt nem a modder töltötte fel. Amúgy elég szépen fut a gépéhez képest.
2.
2.
madcatz
#1: lehet, hogy a player aki kipróbálta magyar
1.
1.
demon68
ráadásul és ez a modder magyarul játsza a játékot a videóban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...