Filmes traileren a League of Legends

Töretlen népszerűségnek örvend a League of Legends, ám a Riot Games folyamatosan keresi az új játékosokat. S mivel lehetne jobban ösztönözni az újoncokat, mint egy hangulatos CG-trailerrel? Hatperces tömör gyönyör vár ránk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#28
#27: Persze, hogy "csak" játék. Miért a könyvek, vagy filmek karaktereire is "papíron szereplő betűkként", vagy "képkockákként" vonatkoztatunk? Na ugye hogy nem? Itt is minden egyes hősnek van személyisége, a világnak van háttértörténete. Természetesen távol áll tőlem, hogy azt állítsam, hogy mindez felérne mondjuk egy könyv főhősének karakterfejlődésével, de attól függetlenül még le lehet belőlük vonni dolgokat a bajnokunk személyiségével, elképzelt viselkedésével kapcsolatban. Legyen egy kis fantáziád :)

A trailer amúgy szerintem is nagyon jó. Azért én már kíváncsi lennék egy Katarina nélkülire, mert eddig mindegyikben benne volt. Nem mintha panaszkodnék, de azért megnéznék már valaki mást is na :D. (mondjuk, ha már úgyis a "szexiséget" akarják kihangsúlyozni belerakhatnának egy Miss Fortune-t, vagy egy Sona-t)
#27
Hát ti betegek vagytok...

"Szerintem Ahri azért jobb ennél" - ezen akadtam ki a legjobban. Azért azt még ugye vágod, hogy ez csak egy játék...?

Ha holnap a fejlesztők tesznek bele egy bogarat, ami 1 ütéssel kinyír mindenkit, felégeti azt a monoton, pancser pályát amin már évek óta szaladgálsz, akkor az úgy lesz és kész.

UI: Számomra még mindig abszurdum, hogy ez a játéknak csúfolt 2D-s vacak ennyire népszerű...
#26
#25: Nem baj az. Értettük. :)
#25
Bazzeg.Az előző kommentemben 2x írtam le hogy ebből.Már nagyon kéne egy "szerkesztés" gomb
#24
Maga a videó jó lett, bár szerintem elég csalóka is egyben:

Szerintem Ahri azért jobb ennél...
Mármint, hogy a videóban mindenki gyilkolja egymást Ahri pedig végig menekül...
Nyilván ezzel azt akarták mutatni, hogy Ő nem egy olyan ,,belerohanokatömegbésszétverekmindent" fajta karakter, de ez itt inkább gyengeségként jön le...

Pedig lehet vele aratni rendesen.
#23
egy shadow isles videó adná már (mostanában nem lolzom, de annak tuti sikerülne meghoznia a kedvemet :DD)
#22
Eltudnék ebből nézni egy egész sorozatot ebből:)
#21
Nekem is nagyon bejött a videó, habár a felvonultatott hősök felét még nem ismerem (még csak 4 napja játszok). Legjobb pillanat számomra, ahogy Graves lereagálja Rengar tombolását áldozata felett.
#20
#19: Na, csak sikerült szerkesztetlenül elküldenem :D
#19
Az animáció nagyon tetszett, nagyon hangulatos volt. Nekem egyedüli "problémám", hogy nem a Noxus győzött, de hát, nem lehet mindenki kedvére tenni. :)
Azért az enyhe utalás a videó végén, hogy Darius benne van a metában, nagyon kemény :). Három ulti? pfff fogd a söröm, még kiütöm Rengart :D
(de leona igazán belepusztulhatott volna az ultiba)
A videó alatt, meg FB-on ment a szájkarate, hogy de melyik karakter mit csinált volna. Szerintem ez ökörség. Ez egy kedvcsináló, annak pedig eszméletlenül jó.

Én kb egy éve lolozok, előtte a dota 2 ment, még bétán nagyon megszerettem, azelőtt meg a HON, szintén bétán, azt meg is vettem. Én úgy látom, hogy kretének mindenhol vannak. Soha nem értettem ezt az internetes p*nisz méregető versenyt a játékosok között. Kinek mi jön be. Nekem tetszik a lol meg a dota is. Mindkettőnek van előnye meg hátránya. De ez olyan mint a konzolháború. Örök, mert vérpistikék mindig lesznek.
Azért az enyhe utalás a videó végén, hogy Darius benne van a metában, nagyon kemény :). három ulti? pfff fogd a söröm, még kiütöm Rengart :D
#18
Én ezért játszok csapatba. Barátokkal kivéded a kreténeket :)
#18
Ha arról csináltak volna videót , hogy egy Riotos alkalmazott megszabadítja a szervereket a 6 éves módjára viselkedő, picsogó, durcázásból AFK toxic playerektől, akkor lehet hogy megint el kezdenék vele játszani, de amíg azért von le tőlem LP-t a játék mert Pistike látta, hogy twitchen egy bozontosszemű ázsiai srác szórakozásból kipróbálta AD carry Teemot és ő ezen annyira felbuzdul, hogy nem érdekli, hogy már valaki választott egy AD carryt ő beválaszt egy "másodikat" RÁADÁSUL éppen a promó meccsemen próbálja ki ezt a dolgot ÉS látván, hogy nem sikerül neki, a CapsLockot alkalmazva ,szitkozódva kilép a játékból! Én pedig kaparjam össze megint az lp-t és reménykedjek, hogy már a pillangó csoportban mindenkit elaltatott az óvónéni.

Na ezért nem játszok én már lassan egy éve!
#17
Szerintem teljesen jó a videó nekem ugyanúgy tetszik mint az eddigiek.
Véleményem szerint vizuálisan sokkal szebb mint az eddigiek, az égvilágon semmi problémája az egésznek.
#15
#10: +1
#14
#11: Jah,katarinát hanyagolhatnák már.Szívesebben láttam volna egy Vayne-t,Brandet,Zedet,Skarnert.Vagy egy Zed vs Shen (vagy Zed vs Yasuo) fightot.A vérrel meg nincs semmi baj,ha Darius elkapott volna valakit akkor valszeg több ömlött volna :D
#13
Ez a videó annyira megmutatja, hogy milyen célközönségnek szánják ezt a játékot, mintha már nem is akarnák leplezni.. :)
#12
Nem a vérrel van bajom csak nem illik a LOLhoz. Más is írt hasonlót, ennyi év lolozás után engedtessék meg, hogy véleményem legyen.
#10
Lol-osként mondom, hogy kár ezért a videóért, szerintem nem illik a lol-hoz a vér, a mészárlás meg a szenvedés. Az eddigiek nekem is jobban tetszettek, kár a felesleges brutalitásért.
#9
#3: Minél nagyobb a szint annál gyorsabb a játék? Mert én maga a játék sebességre gondoltam mint 1 lassított felvétel a HON vagy a DOTA-hoz képest. A butát meg a creep deni blokk tower pajzs hiányára értettem. (régen próbáltam lehet változott)