Frissítve: előfizetéses szolgáltatást indít az EA

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts új előfizetéses szolgáltatást jelentetett be, amellyel havi öt dollárért hozzáférhetünk néhány nagyobb játékához Xbox One-on. Az EA Access bétája már elérhető, hamarosan mindenki számára nyitott lesz.

Kedveled az EA játékait, de nem akarod súlyos összegekkel megrövidíteni a pénztárcádat egy-egy nagyobb cím megjelenésekor? Pont ezt a kényelmetlenséget orvosolja az EA Access-szolgáltatás, amellyel havi 4,99 dollárért korlátlanul (vagy ameddig az előfizetésed szól) hozzáférhetsz a Vaulthoz, egy folyamatosan frissülő játékgyűjteményhez Xbox One-on.

A szolgáltatás éves díja 29,99 dollár, a béta ma startolt el, és jelenleg négy címet (FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2, Battlefield 4) tartalmaz.

A szolgáltatás korai hozzáférést biztosít az EA néhány soron következő játékához is, így öt nappal a hivatalos premier előtt nyomulhatunk például a Dragon Age: Inquisitionnel és az EA Sports alkotásaival. Továbbá az előfizetők 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg az Xbox One-os EA-s játékokat.

Az EA egyelőre csak a Microsofttal kötött partnerséget, nincs szó arról, hogy a kezdeményezés más platformokon is elindulhat. Köszi, kopic!

Update! A szolgáltatás a minap hivatalosan is elrajtolt.

22.
22.
Orrharapo
#21: Gyanítom kell a live előfizetés hozzá, mert csak úgy éred el a Microsoft rendszerét. Ez a live-on felüli költség lesz sajnos. Úgy tűnik az előfizetéses modell már nem csak a professional szoftverek kiváltsága lesz. A játékoknál is ez lesz a trend az elkövetkező években.
21.
21.
SKSoma
Bocsi akk még egy kérdés. Azt nem tudjátok véletlenül h kell-e mellé az XBL Gold előfizetés is, vagy ahhoz h EA játékokkal játszak elég ez is? Multihoz is? Ja meg az elérhető EA játékok dlc-t is tartalmazza ez az előfizetés? Köszi
20.
20.
SKSoma
Akk így már értem. Köszi Orrharapo.
19.
19.
Orrharapo
#18: Évente fizetsz átalányban 30 dolcsit. Ezért az összegért egy adott játék csokorral szabadon játszhatsz. Ezt a játék bázist majdan folyamatosan növelik, így érdekelté válsz az előfizetés fenntartásában. Amennyiben mégis olyan játékot akarsz venni ami nincs rajta az előfizetéseden, adnak 10% kedvezményt.
Nos ha lenne ez a csomag PC-re, én már rég előfizettem volna.
18.
18.
SKSoma
Számolni lehet nem jól számoltam, nem vagyok matematikus, de ha valamit nem jól olvastam, s ezáltal rosszul értelmeztem a cikk kapcsán, akk jó lenne, ha elmagyaráznád, h Te mit olvasol ki ebből a hírből. Köszi
17.
17.
dshadow
#15: nem jól számolsz, de megkockáztatom olvasni sem tudsz.
16.
16.
dshadow
#3: nicsak, valakinek itt esze is van!
15.
15.
SKSoma
Ennek most mi az értelme? Ha jol számolok, meg a cikk is helyes "10% a játékok árából" akkor 12 EA játékot meg kell vennem évente h pénzemnél legyek. Ja az 5 nap minusz aztan erjem be. Hahahaha
14.
14.
Grabowsky30+
Ez nem hangzik rosszul! 5 dollár az nincs 1500 az nem valami sok ha korlátlanul játszhatok bármelyik játékkal! Éves díj 30 dolcsi az nagyjából a fele mondjuk egy fifa árának és egy évig tolhatom vele aztán jön az új úgyis! Ha lenne ilyen "kölcsönző" pc-n is a nagy kiadók játékaival, arra simán befizetnék évi 10-15 ropit!
13.
13.
drat576
DAI 5 napos headstart? Majd csodálkoznak ha mindenki már "kipróbálás szinten" a kicsordogált premier előtti előadásra tart igényt. Nyaldossa a péniszüket a csalán.
11.
11.
toriell
#10: Értem köszi!!!:)
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: Most még úgy látom csak Amerikában érhető el, és idővel jön majd Európába is.
9.
9.
toriell
#8: Látom,hogy ma indult a bétája félre értés ne essék!
8.
8.
toriell
Mikor indul a szolgáltatás? Én most néztem One -n de nem érhető még el..
7.
7.
névtelenség
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/801/947/0b7.gif
6.
6.
RangerFox
És ez hogy működik? Le kell tölteni a játékot, mint a Ps+-szal, vagy Streameljük a felhőből a játékot? Bocsi ha hülyén hangzott...
3.
3.
lesik20
Azért 29.99 dollár ÉVENTE, és már 5x visszafizette az árát.

Nem is a gamekapocs kommentelői lennétek ha nem zsigerbőlt utáénátok az EA-t

2.
2.
Miseew
Nem is az EA lenne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...