Háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox

Remekül megy a PlayStation 4-nek, legalábbis a Sony legfrissebb pénzügyi helyzetjelentéséből ez derül ki. Az elmúlt három hónapban háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#84
#80: Kicsit nyers, de nem rossz :D
#83
Psn idm:Nyuffi89 vegyetek fel:)
#82
Én is konzolos vagyok,néha néha én is elvetem.a sujkot,de ez a gyerek kész szégyen.Persze felkapott játékokat mondott és habár tényleg nagyon jó játékok.amiket felsorold,de az exklúziv cim nem minden.Például én nagyon eljátszottam.a Cabal online,MU online,WoW,DF mmokal és.szerettem is őket.Mindenki tudja hogy a háztartásba kell egy pc is :) persz konzolon nyomom mindig de ha kicsit nosztalgiázni akarok letöltök egy nds psx,gba emulátort és nyomom a jo kis cimeket :) ( PS4 em van ha kell irom.az ID-m.)
#81
#70. #80. Nagyon király a duma. :)
#80
#78: Az az erőd a bástyájával együtt valójában egy Mucsajröcsögén tapsztott vályogház,mely minden nyári fuvallatra az összeomlás veszélyével fenyeget.Bástyáján,mely az évek alatt szétkorrodált kovácsoltvas kakas,ott pöffeszekedik Ooorky barátunk,nézi Mariska mamát ahogy a szomszéd ugart kapálgatja.Nagy ritkán mikor a közösségi házban internet közelébe jut,meglátogat minket,lenéz Ránk,s mivel önbecsülése már rég az enyészeté,ránkböfög valamit.Majd mint aki jól végezte dolgát kihúzza az aljzatból a 486-os tápjának csatlakozóját.......
#77
PC-s félistenként mindig örömmel tölt el a krumplidobáló konzolparasztokra való lenézés bevehetetlen erödöm bástyájáról.

\OFF

Seggeszki meg egy tipikus tizenéves hülyegyerek aki a haverja tört x360-án élösködik...
#76
#74: Tökéletes névválasztás !:D Na, seggeszki benne vagy ?
#74
#73: Mostmár esküszöm csinálok neki psn profilt. Seggeszkiánuszlove lesz a neve.
#73
#58: Mivel nem rendelkezik egyik konzollal sem...
#72
#71: +1 seggeszki konzolja úgy létezik mint a szellemidézés. Énis többször kértem az azonosítóját, de hát ami nincs.... nehéz megadni.
#71
#69 mivel egyszer sem adtad meg az azonosítód, hogy akár egy játékban is találkozhassunk, ezért úgy gondolom, hogy te a "gow,geow,rdr,uncharted... stb.) Játékokat is max youtube-on "játszhattad" végig.

Vagy GK-s vagy, akinek az a dolga, hogy gerjessze a kommenteket/látogatottságot. Mondjuk ez így kegyetlen szar meló, hosszútávon tenni a "büdösparasztkonzolostakinempc-s :-):):D", remélem jól megfizetnek érte.
#68
#56: Te már megint itt vagy? Nem bírnál bőrt húzni a fogadra? Mert senki nem kíváncsi arra, hogy te vered magad a konzolos játékaidra. Játszol vele? Egészségedre! De kérdem én: Ki a franc vagy te, hogy így kiszabod, hogy ki gamer vagy ki nem? Tényleg ekkora istenkomplexusod van azét mert vettél egy konzolt? Tényleg ennyire büszke vagy magadra? Áhh...felesleges neked írnom...agymosott elvakult fan vagy amivel nincs is baj nem tartozik rám, hogy te mivel ütöd el az idődet, de szépen kérlek ne térdepelj rá mindenki nyakára, amíg meg nem adja az igazat, mert erre senki se kíváncsi.

Azért remélem szüleid büszkeségükben bontogatják a konfettizáport, hogy ilyen hasznos dolgokkal foglalkozol...
#67
#64: Nem veletek csak a negroval

static.gamespot.com/uploads/original/1534/15349910/2442059-0037194227-3uZQp.jpg
#66
static.gamespot.com/uploads/original/1534/15349910/2442059-0037194227-3uZQp.jpg
#65
Ja neked full lista kell?

Itt a 2013-2014 ben megjelent exluziv lista konzolokra es pckre.

Van egy kis kulombseg