Frissítve: PC-s The Master Chief Collection?

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 8.
  • Pletyka
Link másolása
A Halo-széria első négy részének újradolgozott változatát tartalmazó The Master Chief Collection hamarosan a boltok polcaira kerülhet, és az Amazon szerint nem csak Xbox One-ra jön a csomag.

Az Amazon listázása szerint a nagyra tartott széria legújabb eleme PC-n is futtatható lesz. A lehetőség - bár logikus lenne a The Master Chief Collection gyűjteményjellegét tekintve - sajnos nem tűnik túl valószínűnek, tekintve hogy a kereskedő azóta korrigálta a játék adatlapját.


Ettől függetlenül a reményt fenntarthatja, hogy a GTA V és a Mortal Kombat 9 esetében valósnak bizonyultak végül a hasonló szivárgások. Nos, november 14-én - a konzolos kiadás napján - talán több is kiderül. Az eközben felbukkant Microsoft-tweet, melyben egy Halo témájú egeret reklámoznak, ugyancsak különös egybeesésnek tűnik a hírrel.


Köszönet rayden02-nek a linkért!

Update! Aaron Greenberg (Microsoft) a Twitteren közzétett üzenetében cáfolta, hogy az Amazonon felbukkanó, majd hirtelen eltűnő PC-s The Master Chief Collection több lenne egyszerű tévedésnél, így sajnos a nagyszerű széria következő tagját ismét csak a konzoltulajdonosok élvezhetik majd.

120.
120.
SSJ Gábriel
A halo 1-et én nem egyszer játszottam végig pc-n, szerettem. Tulajdonképp egy zseniális játék volt, a "kis köcsög robot" poént meg ellőtte 10 évvel a portal 2 előtt.

A halo 2-t még nem játszottam, amikor kijött, xp-m volt, és nem akartam így megvenni, utána meg valahogy kimaradt. De számomra már az első része is hatalmas élmény volt (egyébként mai napig az).

Engem valahogy boldoggá tenne, ha mégis kijönne PC-re ez a csomag... Tuti befizetnék rá.
119.
119.
Juha
Anyukádat...

Szóval nextgenröl pc-re, akkor vagy nem nagyon lesznek exkluzív játékok, vagy hamarosan emulátor-áradat lesz ebben a gen-ben.
118.
118.
Juha
Anno a gtaV megjelenését is meglebegtette az Amazon, szóval ebböl is lehet majd valami 1-2 éven belül, biztos UriGellerekkel terveztetik a honlapot :-)

Amúgy ha valóban olyan könnyü átportolni egy játékot a "nectgenek"-
117.
117.
Yacrest
#114: Fordítást kifelejtettem "A halo Master Chied kiadás nem jön pc-re"
110.
110.
Yacrest
Meg kellene tanulni olvasni: https://twitter.com/aarongreenberg/status/496881338180722688
"I was told that was just an error at retail. Sorry for any confusion that caused." Nekem Azt mondták, hogy a bolt hibázott. Bocsánat ha zavarodást okozott.
NEM CÁFOLT SEMMIT. A hiba az is lehetett, hogy az Amazon idő előtt kirakta.
108.
108.
kastorhun
#99: Csak úgy szólok hogy gond nélkül fit Win 7-en.
107.
107.
bence9
Megtévesztő cím ollé..
106.
106.
DON GONDOCS
#104: Akarom mondani Anniversary-t, egyedül a 4 fogott meg annyira hogy 2szer vigyem végig.
101.
101.
Dreadlox
mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet h nem jön ez a "remekmű" a PC-re :( *sarcasm off*
99.
99.
DON GONDOCS
#98: ÉS a 2 rész közepesen-borzalmas portja Vista exclusive-ként.
98.
98.
adamsfamily
#97: Az első rész kijött rá.
97.
97.
Cristiano
meg lehet érteni PC-re HALO soha nem lesz
94.
94.
DON GONDOCS
A Halo maradjon csak konzolra hisz ez az xbox védjegye, pc-re ott van a sok mmo fps, ps3-ra meg killzone és dust514
92.
92.
McDuff
ezt több szempontból sem tartom valószínűnek:
egyrészt ezzel a húzással az MS még egyet belerúgna szeretett Xbox One-jába,mert akkor már tényleg nem nagyon éri meg beruházni rá,miért is vennék ha nincs rá exkluzív játék? pedig ezért a csomagért még én is venni fogok egy One-t egyszer,az biztos!
másrészt pedig rengeteg munka(és pénz) lenne megcsinálni PC-re,főleg ha egy időben akarják kiadni a konzolossal,amit ugye az MS nem szeret(mármint plusz kiadásokat nem szereti),ennél olcsóbban pedig újra eladni ugyanazt nem lehet!(ebben a csomagban igazából csak a felújított Halo 2 az,ami a legtöbb munkaórát elviszi,a többi az csak felhúzott port...)
91.
91.
Remélem, hogy a GK-s takarítóbrigád, nem áll meg ennyinél, még bőven van szemét az oldalon, amit ki kéne üríteni! Ha kell, még hajrázok is!
90.
90.
godach
Nem is gondoltam volna, hogy ekkora különbség van itt a PC-s és Konzolos tábor között. És azt sem hogy mindenki úgy védi a sajátját, mintha az élete múlna rajta.
87.
87.
PolluxHUN
Micoda szok önélzetes konzolos latol! Hát hogy gondolja a kapanyányi PC-s tábor hogy játszanak a dédelgetett Exkluzív címükkel? Pfööjjjj....
86.
86.
Extol
Fasza lenne ha jönne PC-re
84.
84.
bane
#81: mond már el, hogy miért "vernek át"?
81.
81.
biohazard rex
#66: Hát ha te se látod akkor téged is átvertek :D
71.
71.
DON GONDOCS
#39: Mesélj még iszom minden szavad. Jobb Multiplayer exclusiveok. Ennek fuss neki mégegyszer. Semmit nem bántam meg jobban minthogy megvettem a Killzone 1-2 részét. Tipikus közép hype moslék, Talán a Halo egy fokkal jobban tetszett, de az a sajátos fizika és járművek miatt. Ha csak free to play exclusívokat nézük Tekken rev soul calbur, vagy a dust 514-et nem tudom mitől vagy úgy elájulva. (No offense) félrene értsd én tiszteletben tartom a véleményed. De hogy jobb multiplayer exclusiveok? Inkább az átlagnál jobb.
69.
69.
Dreadlox
Sose fogott meg valahogy a Halo univerzum, az elsővel játszottam, jó volt, de elég is volt. Inkább ha sci-fi akkor Deus Ex párti vagyok, az valahogy közelebb áll hozzám, a maga cyberpunk atmoszférájával, meg a bodymodsokkal.
66.
66.
bane
#56: " "elő kell fizetni" és "ingyen játékok"egy mondatban. Téged se volt nehéz átverni" - ebbe mond már el, hogy mi az a hatalmas "átverés"? Szerintem az egészet két oldalról lehet felfogni: 1. Nagyon rossz, mert fizetni kell a netért is. 2. jó, mert csak egy játék ára az egész és mivel fektettél bele pénzt ezért kapsz pluszokat olykor néha olyan dolgokat amik visszahozzák 1 hónap alatt az egész éves költségét az online mókának. - erre a felfogásra igaz, hogy ö is nyer meg én is nyerek!
Egyes csak PC okostojásnak üzenném, hogy a drágán megvett konzolon, amit egyesek szerint csak egy dologra tudsz használni - Youtube, Twitch, webböngésző, Skype, Netflix, Fox now, egyes esetekben TV-t is nézhetsz rajta, + játék - már "teljes körűbb -a régi konzolokhoz képest", "PC-sebb" a felhasználói élmény! Egyszerű ember úgy se szerkeszt napi szinten dokumentumokat, bőven elég neki a youtube-webböngésző kombó.
65.
65.
bane
#61: egy PC házba akár egy szendvicset is belerakhatok és attól nem lesz kajás doboz! ergo Szerintem te se tudhatod, hogy abban a házban egy "szendvics" volt vagy az XO csak nem a saját házában!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...