Tovább erősödik az Infinity Ward csapata

Tweetjeik alapján két, korábban az Uncharted-címeken is dolgozó Naughty Dog-munkatárs, Jacob Minkoff és Taylor Kurosaki kezdheti meg a munkát az Infinity Wardnál, és így minden bizonnyal az új Call of Dutykon is.

Jacob Minkoff, aki a The Last of Us és az Uncharted 3: Drake's Deception vezető tervezője volt, egy tegnap közölt tweetjében jelentette be a követőinek, hogy új munkát kapott a Call of Duty-széria fejlesztőcsapatánál, az Infinity Wardnál - közölte a Gamesindustry.biz.

"Új meló! Tervezési igazgató az Infinity Wardnál. Szeretlek ND [Naughty Dog]; alig várom, hogy rajongóként játszhassam az Uncharted 4-et. Izgatottan várom a munkát az IW tehetséges csapatánál!" - írta péntek este.

Eközben Taylor Kurosaki, aki az Uncharted 2-n és az Uncharted 3-on is dolgozott, mint szerkesztő, percre pontosan ugyanebben az időben a következőt közölte a Twitteren: "Nagyon izgatott vagyok, hogy megosszam: csatlakoztam az Infinity Ward nagyszerű csapatához, mint narratív rendező. A végtelenbe és tovább!"

Az Infinity Ward még májusban egyesült a Neversofttal, így a fejlesztőcég egyre komolyabb nevekkel és tekintélyesebb mérettel rendelkezik.

26 komment - szólj hozzá!