Colin McRae Rally - visszakérheted az árát

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 6.
  • Hír
Link másolása
Mármint abban az esetben, ha azt a változatot vetted meg, ami nemrég megjelent a Steamen. A Codemasters belátta, hogy jogos volt a rajongók felháborodása, amiért nem szólt, hogy a mobilos játék portjáról van szó.

Ez gyors volt. Két napja írtunk arról, hogy a Colin McRae-rajongók kifakadtak, amiért a Colin McRae Rally Steamen megjelent változata valójában a nem túl jó mobilos játék átirata.

A probléma abból fakadt, hogy a Codemasters ezt egyáltalán nem jelezte, így a játékosok joggal hihették azt, hogy a klasszikus Colin McRae 2.0 portjáról van szó: a játék a tartalmával egyébként valóban arra a részre épít, és ezzel dicsekedett is a kiadó-fejlesztőcég, ez okozhatott zavart.

A Codemasters belátta, hogy félrevezető volt a cím steames leírása, ezért úgy döntött, visszautalja a pénzét azoknak a játékosoknak, akik ezt augusztus 19-ig kérik tőle. Ahhoz, hogy visszakapd a 7 eurós vételárat, nincs más dolgod, mint a Steam-fiókod tranzakcióinál kikeresni a Colin McRae Rallyt, és rányomni a Refund gombra.

7.
7.
Persze, veletlenul nem szoltak.
Hatha lesznek palimadarak akik aztan nem kezdenek pampogni.
Elmehetnek a budos kurv@ anyjukba
4.
4.
SwordFish
F1 2011 árát is visszaadhatnák, ha már menteni nem lehet.
3.
3.
Cristiano
nekem új rész jobb lenne
2.
2.
Mpatrik20000
Legalább bennük van annyi gerinc hogy beláták a hibájukat..............ez tetszik.......ezt az Ea Blizzard Activision meg se merné tenni.........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...