PS4-re és Xbox One-ra is jön a Sleeping Dogs?

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 7.
  • Hír
Link másolása
Minden jel szerint a Square Enix októberben újra kiadja a Sleeping Dogsot PS4-re és Xbox One-ra. Az Amazon oldalán már előrendelhető a Definitive Edition, amely a feljavított grafika mellett az összes DLC-t tartalmazza.

Nem először hallunk arról, hogy a United Front Games nyitott világú akciójátéka az új konzolokon is tiszteletét teszi. Márciusban a ShopTo áruház már megszellőztette a PS4-es és az Xbox One-os verziót, most pedig az Amazonnál tűnt fel a Definitive Edition.

Az új verzió az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazni fogja (85 dollár értékben), az előrendelők pedig egy limitált darabszámú, 28 oldalas művészeti albumot is kapnak hozzá. A PS4-es és az Xbox One-os verzió 59,99 dollárt kóstál.

Úgy látszik, a Square Enix a Definitive Edition kifejezést használja majd, ha egy korábbi címét az új konzolokra is átírja, lásd a Tomb Raider esetét.

A Sleeping Dogs egyébként a Tomb Raiderhez hasonlóan csak nagyon nehezen hozta vissza a fejlesztésére költött pénzt, a Definitive Edition könnyen javíthat a nyereségességén. Mindeközben már készül a játék új része.

9.
9.
Maximo32HUN
A véleményem az ami a nextgen skyrim-al is az hogy ezeket a ráncfellvarják az azt jelenti hogy messze van a következő rész :(
8.
8.
DON GONDOCS
Just Cause, the The Saboteur, Mercenaries 2 mellet ez a kedvenc OW játékom.
7.
7.
shatterhand
#4: Igen az lehet. Volt ilyen gold pakk is (meg egy tucat kisebb nagyobb pakk/dlc).
4.
4.
markoci555
Én pont most viszem és kihasználva a hírt most megkérdezném: az normális, hogy az első küldetés után elhalmoz a játék minden f*ssal? Rengetek pénzzel meg ruhákkal, kocsikkal (plusz kard meg fegyver a házban)? Vagy valami nagy dlc csomagban sikerült bevásárolnom a steam-ben? Nem tetszik ha a s*ggem alá raknak mindent...
3.
3.
dante92
Nem volt ez annyira jó, hogy next-genre is kijöjjön. Megjelenés után két héttel vettem meg, azóta se vittem végig. Havonta 2 küldetés és ennyi...
2.
2.
Szelenas
60 dollárt még nekem jó
1.
1.
KeXxX
Jó játék, bár én biztos nem venném meg 20 ezerért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...