Megjelent a Source 2 engine?

Egy csapatnyi modder és rajongó érdekes dolgokat talált a hajnalban kiadott Dota 2 szerkesztője mellett, amiből arra következtetnek, hogy a Valve fű alatt kidobta a Source 2 engine első publikusan elérhető változatát.
  • Írta: Arell

Kommentek

#15
#14: Ne törődj velük. .)
#14
#12: Akkor neked nem vicces amit írtam.

Ennyi szőrszálhasogató fotelhuszárt.....
#13
Ideje lenne már! Örülnék nagyon, ha igaz lenne, de csak a half-life 3 miatt! Nem soká 10 éves lesz a HL2, évforduló alkalmából jó lenne valami bejelentés vagy bemutatnák, hogy remekel az új engine.
#12
#10: Írd már meg, hogy a mondatod melyik részénél kell röhögni.
#11
#10: Ez már kb 6 éves kép, még valamelyik konferencián vette fel egy látogató. Tehát valóban a sarki boltban lett nyomtatva.
#10
Ilyen pólót én is tudok a közeli boltban nyomatni, és most akkor ki is jön a Half-Life 3? :D:D
#9
#5: Elsősorban Half-Life miatt, minden más másodrangú. Gabe Newell maga mondta, hogy a szíve csücske a játék, nagy becsben tartják ott. TF meg left 4 dead mind melléktermék hozzá képest.
#8
Várható volt, és nekik ennyi marketing bőven elég is, hogy odafigyeljenek az emberek. Half-Life 3, csak még ki tudja hány év lesz mire kijön.
#7
Half Life 3. jöhet
#6
#5: Mindkettőtől csömöröm van
#5
Lemerem fogadni hogy a Team Fortressért vagy left 4 dead 3 miatt készül az új Source engine.
#4
#1: Természetesen a Half Life 3. :)
#3
Ne, most raktam fel Dota 2-t, hogy na akkor ez majd megy laposon is valahogy, erre lehet, hogy graf.motort vált, és talán meg sem fog mozdulni...mindegy, a steam gyorsabban töröl, mint telepít:D Amúgy nagyon remélem, hogy ez az hír most már lassan egy HL3 bejelentés előszele is lehet, bár valahol érzem, hogy ez pusztán álom marad-.-
#2
Ez alapján a Source 2-es dev-kit kompatibilis az első generációs Source-val és az erre épülő játékok is moddolhatóak vele!? Nem hinném, bár tényleg ideje lenne, hogy villantson valami újat a Valve.
#1
Érdekesen hangzik. Kíváncsi vagyok, hogy végül is mi az amit ez a felhasználó talált. Kíváncsi vagyok, hogy esetlegesen ezzel a source 2 engine-el milyen játék fog készülni elsőként a valve háza tájékán :)