Perelik a Sony-t a Killzone miatt

Egy kaliforniai férfi beperelte a Sony-t, amiért a Killzone: Shadow Fall által ígért natív 1080p felbontást szerinte csak technikai kiskapuk segítségével tudja megközelíteni. A vádak között félrevezető reklámozás és csalás is szerepel.
  • Írta: Arell

Kommentek

#33
Adnék én neki olyan 5 milliót,hogy besz**na!Max. visszakaphatja a játék árát,plusz kap ajándékba egy Helghast-os kulcstartót,azt viszlát!
#32
#31: Így van, a játékok java részét simán lehetne perelni ezért, de mivel ez a "game industry" ezért nekik mindent szabad. Ha egy autóról azt írják, hogy 200lóerős, és a végén kiderül, hogy 60, akkor jogos lenne a per ugyanúgy.
#31
#27: Akkor a konzolos címek többségét perelhetné, ha a dobozt nézi, mert az nem azt jelenti, hogy a játék milyen natív felbontásban fut.
#28
#12: Az a "barom" jogosan perel azért ami jár neki. A játék 1080p-ben volt hirdetve, és nem fut annyiban. A per jogos.
#27
A poén ahm hogy teljesen jogosan perel "false advertising" azaz hamis reklámozás végett. http://cdn3-www.playstationlifestyle.net/assets/uploads/2013/10/killzoneshadowfallps4boxartback.jpg

A dobozon rajt van: 1080p video output. Azaz Full HD-s megjelenés. Abba sem lehet belekötni, hogy felskálázza(upscale) és a végén nyom ki 1080p-t, a felskálázás az nem a rendes felbontás az utókezelés a konzol részéről.
#26
Persze hogy a GK szerkesztősége ezt is elirta. A SP 1080p-ben fut 30-40 fps között mig az MP nem nativ 1080p-ben és 50 fps-el. ajánnlom a nagyobb honlapokat játékmagazinok honlapját ilyen hirekhez aminek valóságalapja is van.
#25
Csak tudnám miért érzi úgy, hogy megérdemli azt az összeget... Károsították valamivel? Nem, csak a játék árával. Azt visszakapja és mehet amerre lát. Legközelebb pedig nem rendel elő semmit, hanem megvárja a valós adatokat. Nehogy már ilyen csúnyán ismét becsapják, mekkora csalódás már ez. Biztos magától vette észre, nem interneten keresztül jött rá...
#24
#21: +1 Ez így igaz. Mivolt az xbox 360 megjelenésekor? ööö Cod 2 Amped3, Fifa06? PS3 szintén felejthető játékokkal jelent meg Mobile Suit Gundam: Crossfire, Mahjong Kakutou Club, Cod3. Majd később jöttek a jobbnál jobb játékok.
#22
#21: az első sorban xbox 360-at akartam írni sry*
#21
Pont ma mondom havernak, hogy tudnék szerezni külföldről ps3-at vagy xbox-ot olyan potom áron, hogy bűn kihagyni, erre ő meg csak azért is a bekajálja a nextgen bullshitet, mit számít, hogy megy a parasztvakítás ezerrel (Lásd Ryse, Dead Rising PC-re is kijön), neki csak az új konzol valamelyike kell.

Fel kéne fogni, hogy a marketing iszonyatos hatalommal bír, akkorával amit csakis JÓZAN gondolkodású emberek képesek a helyén kezelni. Aki ennek ellenére is hajlandó előrendelni, vagy kanyar nélkül bevenni ezeket a dumákat, annak azt tudom mondani: Egészségére. (Ja hozzáteszem az nem tűnt fel senkinek se, hogy a csúcskonzolexkluzívok az adott generáció végén kerültek ki? God of War ps2 éra végén vagy a The Last of Us, a ps3 éra végén? Akkor meg mit várunk még a generáció hajnalán, hogy egyből ellövik minden patronukat? Hagyjuk már)

Bocsánat, ha vkit esetleg megsértek, de ez a beszűkült csőlátás egyes embereknél úgy látom ragályos és egyelőre nem találni rá gyógymódot. Tényleg bocsánat ha a komment sértő lenne.
#20
háhá megérdemlik
#19
#2: Egy kérdés: játszottál te a KSF-al 1080p megjelenítésére képes tv-n ?

Amúgymeg az előrendelést a játék kiszállításáig vissza lehet mondani, szóval nem tudom, hogy hol itt a probléma . Ha meg már megjelent akkor próbáld ki mielött megvennéd
#18
Ezt a marhát!!!
#17
Szerintem ha nincs a technológiai cikk, ennek a pénzéhes szarházinak fel se tűnt volna a dolog...
Nekem kiírja a TV-m, hogy 1080p jelet kap, látom, hogy szépen 60fps közelében mozog a játék és ennyi. Nem kezdem el a subpixeleket, meg a fasztudja miket számolni...
#16
Kedves baratunk rajott h tudna egyszeruen sok penzt keresni es biztositani maganok egy darabig gondtalan eletet.... Sok sikert hozza! Csak aztan a per utan nehogy ujra le uljon jatszani :/ :DD
#15
Akkor én beperelhetem õket, mert nincs a körzetben kp-ért vásárolható ps4-ük? 10millát kérek, 8 napos fizetési határidövel...
#14
Én meg akkor beperelem őket a TLoU Remastered miatt, ott sincs meg a 60FPS.....