PC-re is megjelenik a Ryse: Son of Rome

Link másolása
PC-re is érkezik a tavaly ősszel Xbox One-ra megjelent Ryse: Son of Rome. A CryEngine által hajtott játék számítógépes változata az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazni fogja.

Az Xbox One nyitócímeként megjelent Ryse: Son of Rome az elsők között mutatta meg, milyen látványra is képesek az újgenerációs konzolok. Úgy tűnik, a játék csak ideiglenesen volt Xbox One-exkluzív, mivel a Crytek bejelentette, hogy PC-re is megjelenik a Ryse. Pontos megjelenési dátummal még nem tudunk szolgálni, de az biztos, hogy ősszel már a PC-sek is megcsodálhatják, hogyan is néz ki a Római Birodalom a CryEngine-nel.

A PC-s változat támogatni fogja a 4K-s felbontást, emellett az összes eddig megjelent DLC is benne lesz az átiratban. A Crytek szerint a a játék szebb lesz, mint konzolon, hiszen végre kompromisszumok nélkül dolgozhattak, és megmutathatják, mire is képes a CryEngine.

Lent a PC-s verzióból nézhettek meg képeket:

74.
74.
Chrysh
#67: Nem is vontam ezt kétségbe
72.
72.
#71: A modellekbol megy ugy is kell lod is.
Azt meg lehet hasznalni alacsonyabb bealliatsoknal 0as szintnek.
Mint a crysis 1 nel ahol a low performance bealliatsoknal az alsobb lod szintek kerultek 0-nak.Csak az volt a bibi, hogy a vizfeju nemet grafikus nem tudta mit csinal es ossze vissza szedegedte kia polygonokat (meg fosul vagta szet az uvw-t meg esetlega modell is egy tragya volt) amitol tizen meteres objekteken (amikhez kozel lehett menni raadasul) stretchelt a textura minta picsa.
71.
71.
#33: Nem kell csinalni kulonbozo meretu texturakat egy jo nagyot ami maximalisan lehet mondjuk very-ultra-parasztvakito highon, aztan onnan butitod a grafikat az igy az alsobb mip map szinteket hasznalja cucc.
A mip map szintek meg automatkusan legyartasra kerulnek a kartya altal amikor huzza be a texturat (dxt).
Nem felfele dolgozunk hanem lefele butitunk.
69.
69.
#65: Ezt az exkluziv dolgot a buzi konzol gyartok talaltak ki (vagy force-oljak inkabb), hogy vegye valaki a szarjukat.
68.
68.
#56: Azt te csak hiszed hogy olyan egyszeru azt normalisan megcsinalni.
Mas a falra felkurni decal-kent egy lovesnyomot meg mas rarakni egy skinelt karakterre egy vagast.
A vert meg amugy sem szeretik meg a filmekben sem mert egybol megugrik a besorolas.
Te csinalnal iylet ?
Heteket gecizni ilyen aprosaggal aztan meg vagy 18plusz vagy bekapcsolhatova kene tenni (ugye alap az off).
67.
67.
biohazard rex
#59: attól még fut pc-n nem? -.-'
66.
66.
kopic
#65: Én azt sajnálom nagyon, hogy a TLoU, GoW, meg a RaC Ps exkluzívok.:'(
65.
65.
K2 The Highest
Én magát az egészet nem értettem/szerettem soha. Minek kell exklúzívokat gyártani? Talán régimódi vagyok, de szerintem pont le kéne szarni ki min játszik, mindenre ki kellene adni mindent, hogy a világ összes GAMERe, legyen konzolos vagy PC-s, tudjon játszani, amivel akar. Egy művészetet nem szabadna korlátok közé zárni. Félreértések elkerülése végett mondom, hogy nem hülye vagyok, értem az üzletpolitikát, de szerintem jobb volna, ha multiplatform volna minden.
64.
64.
Ruga
Yesss! :D
Csak emiatt gondolkodtam az xo-n, de végül ps4 lett. Ez meg jöhet a pc-re! Microsoft ezt rendesen kiengedte a kezei közül..
63.
63.
kopic
#62: Az már tényleg nem fog másra megjelenni, mivel az Insomniac nem fejleszt PC-re (lásd: Fuse).
62.
62.
Hunszi
Ezek után vajon a Sunset Overdrive meddig fogja élvezni az exkluzivitást? :P
61.
61.
Wr4th
Ahogy olvasom a kommenteket vicces h sokakban mekkora felhaborodast kelt egy szerintuk "tech-demo" portolasa pc-re..... kevesebb lesz tole a fizetesetek v mi? :D Nem muszaly meg venni de az h sokan azert sirankoznak mert ki adjak pc-re... Hat h is mondjam?!?! Vicces! :D
60.
60.
PaprikaJancsi
#58: Azta mennyi buta ember létezik.
59.
59.
Chrysh
#58: Ez csak az új DirectX-nek volt techdemó, nem jön ki a forza 5 attól, bár ezek után ki tudja :D
58.
58.
biohazard rex
#57: Jah és ezt a portot 4 ember csinálta 4 hónap alatt
57.
57.
biohazard rex
Csak hogy elkeserítsek itt pár embert, a FORZA 5-nek is van PC-s portja
https://www.youtube.com/watch?v=IwSzpuRR2FI

Halo Master Chief Collection confirmed *KAPPA FACE*
56.
56.
Dark_Temptation
A mai napig ami zavar a jatekokban, h nem kepesek megrajzolni a sebeket amit a fegyverek okoznak a karaktereken.neztem a jatekrol videokat, karakterunk elvagja az ellen torkat jon a ver de sehol a seb... Annyira illuzio rombolo h nem igaz... Pedig nm lenne nagy dolog es eroforras igenylo ezt megoldani... Na meg a véres kard meg az ilyen apro de fontos reszletek. Bezzrg a fuszalakat kitudlak dolgozni teljesen ugy ahogy vannak mikor azt senki sem figyeli/erdekli...
55.
55.
turleysqt
#37: 3ezren dolgoztunk rajta(én konkrétan egy tehén szar modelljéért kaptam 1 havi fizetésem), ebből kb 50 ha programozó volt(max 10,azis aludt végig beállva), szóval ne csodálkozzon senki ilyen dolgokon, hogy hogyan forog a karakter :))
54.
54.
randall13
Nem értem az összeesküvés elméleteket. A Microsoft fizetett a Cryteknek, hogy x hónapig legyen XboxOne exkluzív a Ryse. Most lejárt az x hónap, a Crytek pedig bejelentette PC-re is a játékot... Hülyék lennének nem kiadni, tekintettel a jelenlegi helyzetükre és a portolás alacsony költségeire.
52.
52.
drat576
#50: Oké h szarkazmus, de az bitang jó lenne. De azért itt még messze nem tartunk, sajnos (legalábbis én sajnálom). Itt valószínűleg a Crytek balul fordult helyzete is közrejátszhat (vagy nem, csak feltevés, honnan tudnám).
Úgyhogy aki az exkluzív címeket félti nem hiszem hogy nagyon félnie kéne. PS-en meg pláne h nem (ismét egy nagy 'sajnos').
Azt azért hozzátenném, hogy jelenleg a PC is eléggé el van látva, legalábbis én elég sok szabadidővel rendelkezem, és rengeteg dologhoz tudok vagy tudnék még nyúlni ha rámtőr(ne) a játszhatnék.
51.
51.
crytek
#50: Egyik forza sem volt bukás. Ez a Ryse meg annak számít meg a Crytek is szarban van így érthető a dolog.

Forza pedig jó lenne lehet a konkurencia miatt végre az EA is értelmes cuccot adhatna ki végre4
50.
50.
Maximo32HUN
Pár hónap aztán a forzát is bejelentik?
49.
49.
NinjaNorb
Na azért a gépigény előtt nem kezdek el örülni :D
48.
48.
kebi90
Ez elég jó hír. Kíváncsi vagyok rá mit tud.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...