Először mozog az NBA 2K15

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Idén sem maradnak új rész nélkül a 2K Sports kosárlabda-szimulátorának rajongói. Egy rövid előzetest kaptunk az októberben érkező NBA 2K15-ről, amit új animációkkal és tömegmodellezéssel vérteznek fel.

A 2K Sports az ígéretei szerint nem spórol majd az új funkciókkal, jóllehet az NBA 2K15 első előzetesében a laikusok észre sem veszik az új animációs elemeket és a tömegmodellezést.

Ettől eltekintve a grafika roppant látványos, a csarnok szinte él, miközben Kevin Durant, az Oklahoma City kiválósága pontot szerez. A videó a PS4-es változatról készült.

A játék borítóján szintén Durant szerepel - tavaly ő volt a liga legértékesebb játékosa -, a betétzenék összeállításában pedig Pharrell Williams segédkezik majd.

Az NBA 2K15 október 7-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re; ugyanazon a napon, mint a rivális NBA Live 15, igaz, az EA Sports alkotása csak az új konzolokra érkezik.

5.
5.
gucho
Remélem a multi is jól fog menni pc-n, mert az elmúlt 2 évben ez elég gyenge szegmense volt a játéknak.
4.
4.
Ecneb
#3: Mint te.
Látom most már ellentéte lettél magadnak, ahelyett, hogy mindent megvennél, most csak szarozod és leírod, hogy nem veszed meg. Látod, tudsz te fejlődni, ha akarsz.

Végre még egy ok, hogy októberi hónapot várjam. Kedvenceim közé tartozik a kosárlabda, remélem nem fogok csalódni semmilyen téren sem benne.

2.
2.
Simonus18
Húha, ez aztán gyenguska reklám volt
1.
1.
DarkLord
Többet is mozoghatott volna azért :D Ám most már végre pc-n is az a látvány lesz, mint a konzolokon, mert tavaly azért még kiszúrták a szemünket egy gyengébb cuccal (persze az is nagyon korrekt volt és a játék is!) Pár kis apró hibát javítanak aztán még tökéletesebb lesz, mint valaha, várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...