Casey Hudson kilépett a BioWare-től

A Mass Effect producere, Casey Hudson 16 év után otthagyta a BioWare-t. A hivatalos nyilatkozat alapján most egy új szakasz kezdődik a pályafutásában, a csapat szerint ez "nem a vég, hanem egy új kezdet".
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Fél év múlva meg jön a hír, hogy beperelte a Biowaret.
#10
Nekem se tetszett a 3. resz... a fontosabb donteseinknek csak az illuzioja volt meg. mindegy volt pl, hogy eletben hagytuk-e a rekni kiralynot vagy nem, stb.
#9
#8: Jajaja jól mondod. Nekem a 3. résszel csak annyi bajom volt, hogy a trilógiát összességében figyelve és azt, hogy kis hülye dolgokat mennyire részletesen kidolgozva tálaltak, kaptunk egy összecsapott befejezést. Hangsúlyozom nekem nem a befejezéssel van problémám, hanem azzal amíg eljutok odáig. Zsupp fel a Citadellára, egy kis vánszorgás blabla döntés és vége. Elbírtam volna még viselni ott egy kis eksönt.
#8
#4: Ja,főleg azért,mert amikor nekiugrottak a 3. résznek és elkezdtek szivárogni az infók róla,konkrétan ő volt az,aki azt mondta,hogy teljesen befejeződik a széria és végleg lezárják Shepard szálát.Ehhez képest a 3. rész befejezése egy rakás szar volt,ami gyakorlatilag viccet csinált az összes döntésből,amit addig hozni lehetett az előző 2 részben és kiszúrták a szemünket azzal,hogy volt 4 befejezési lehetőség(még jó,hogy volt előttük egy Deus ex,amiből ötletet lehetett meríteni).
9-szer vittem végig a 2. részt és 3-szor az elsőt,de a 3. részt még egyszer is szenvedés volt.Mert addig rendben van,hogy javítottak az irányításon,a fedezékrendszeren és a képességeken,de mindezt a tartalom,a történet és az rpg elemek kárára tették.
#7
vegyes érzéseim vannak, eléggé nagyképűnek tűnt az utóbbi években, lehet jólesz a DAnak meg a MEnek egy kisvérfrissítés
#6
#5: Mit írtál ?
#5
Kimoderált üzenet
#4
#2: +1! :D

Ez elég rossz előjel a közelgő Mass Effect (jobb híján így hívom) játék megjelenéséig. Bár lehet nem, majd kiderül.
#3
#2: +1
#2
Te is kiléphetnél már...
#1
kár kilépet