Ennyit változott két év alatt a Project C.A.R.S.

Link másolása
Egy AdrianF1esp nevű YouTube-felhasználó videójában megcsodálhatjuk, mennyit változott a Project C.A.R.S. az elmúlt két évben. Fej-fej mellett nézhetjük meg a két verziót, ugyanazon a pályán, ugyanazzal az autóval.

Elképesztő belegondolni, hogy már több mint két éve fejlesztés alatt áll a Slightly Mad Studios ambiciózus játéka, a Project C.A.R.S. És hogy mennyit fejlődött ennyi idő alatt a játék? Az alábbi videóban megtekinthetitek, melyben egy AdrianF1esp nevű YouTube-felhasználó mutatja be fej-fej mellett a játék 2012-es és 2014-es változatát.

A Project C.A.R.S novemberben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, valamikor jövőre pedig a Wii U-tulajok is belekóstolhatnak a játékba.

36.
36.
PaprikaJancsi
#35: Te neked valami bajod van? Megbántottalak vagy mi?
35.
35.
dzsiádzsó
#33: Mondjuk sokat nem vártunk tőled ilyen profil képpel bevallom. Örülök hogy próbálod reálisan látni.
A kocsik igényesebben vannak kidolgozva a PCARS-ba, részletesebb is a beltér kidolgozottsága, nekem a Forza 5 kicsit mű (megint a F2 után :/..) a fények feleslegesen lettek túlbonyolítva benne a lensflare effektek katasztrofálisak. Olyan benyomásom volt, hogy oké itt az X1, részletesebb autó, HD textúra és ennyi, elfogyott az ötlet, pedig lenne mit tenni az élethűbb játékélményért. Ami még rossz volt az az irányítás, megint kicsit túlkomplikálták a fizikát, szimulátor az oké, de egy kontrollerrel játszik kb mindenki, úgy se lehet valóságos, akkor legalább legyen élvezetes és ezt most pl GT6-nak jobban sikerült (értem úgy sokkal jobban).
Remélem PCARS megbolygatja a konzolos állóvizet, mert jelenleg a Forza a tökein ül, a GT7 sehol, jó lenne valami újbóli versengés.
34.
34.
kopic
#18: Ezt én sem értem. Most KIVÉTELESEN ! leírta a véleményét úgy, hogy nem írt semmilyen flame keltő dolgot. Ez már nagy dolog tőle emberek !
33.
33.
PaprikaJancsi
#32: Köszi a videót. Ezt szűrtem le belőlle.
Forza 5: -kicsit szebb autó
-kicsit szebb tükröződés
Project Cars: - szebb fény és árnyék effekt
- szebb pálya és környezet kidolgozottság
Viszont a hangra kiváncsi lennék, de sajna így nem hallani :(
32.
32.
randall13
#29: https://www.youtube.com/watch?v=eM57vIRIlVw
31.
31.
ArrowCross
#27: Erre a hejzetre egyszerű a megoldás: Okos enged, szamár szenved. Nem kell foglalkozni vele.
30.
30.
PaprikaJancsi
#11: Én is gyűlölöm ezeket a Ps4 fan boyokat, akik feljönnek és verik a nyáluk. Én csak azért szoktam kiemelni kommentekben az XboxOne-os címeket, hogy felidegesítsem ezeket a gyökereket :)
Majd egyszer rájönnek arra, hogy a Ps4 semmivel nem jobb a Pc-nél, és az XboxOne-nál. Csak elakarják hinni, hogy igazuk van.
29.
29.
PaprikaJancsi
Jól felfejlesztették a grafot, de azért egy Forza 5 szintet nem ér el.
28.
28.
FORGabor
#23: A Forza 5 nem szépnek mondott, hanem szép ;)
27.
27.
Oldskoolgamer91
#18: Az hogy mindig ha valami sérti az ő istenverte elveit akkor elkezdi. De értelmes érvelést még életemben nem olvastam tőle. Most pl egy Halo-s hír hogy pár cím kijönne más platformra akkor basszon el mindenkit egy román tehervonat. Én mikor fröcsögök itt irigy fasz módjára hogy átlagba a kedvenc címeim amik multiplatformok hogy jaj az hogy jön ki más gépére? Kérdem hogy a halál farkába tud bárki profitálni abból (vagy ugyanígy hogy ér bárkit hátrány) mert kijön valami több platformra. Emberek erre verik a farkukat de komolyan.. Halo meg egy jó játék de való igaz nem talált fel semmit. (John Carmackék fektették le az fps-ek alapjait) A Duke Nukem meg először adott személyiséget a főhősnek.
26.
26.
Angelwing
telerakták mindenféle fajta növényel,fákkal a tájat,de mint a kövek bammeg meg sem mozdul egyik sem.tudom hogy autós játék,de ha már ilyen részletes akkor mozogjanak a levelek is XD hehe
25.
25.
biohazard rex
#18: Tény, hogy most nem ő kezdte, de előbb vagy utóbb elfogja. Inkább megelőzzük a problémát :D

ON: én az autós játékokért nem vagyok oda és valószínű ezt is kerülni fogom, de a grafika az olyan, hogy a crytek elbújhat. A fény/árnyék és a visszaverődések nagyon ott vannak
24.
24.
rDAVE
Szép volt, még szebb lett, de remélem a gépem is elbírja majd! :)
23.
23.
dzsiádzsó
Kinőttek a fák :), viccet félre téve kicsit más napszakban van a két videó, ezért a fénybeli különbségek, a fények a tájon szebbek, az árnyékok jobbak, végre nem popuppol, de azért Assetto Corsa beltere még mindig szebb, élethűbbek a fények, árnyékok, tükröződések.
Azért várom mert külső nézetből tényleg nagyon szép, és végre beégeti valami a szépnek mondott Forza5-öt.
21.
21.
drat576
#18: Én sem látom hogy mi a gond, valószínűleg az ellenszenv régebbről gyökerezik.
19.
19.
madcatz
Sokkal szebb lett a játék, egyben szimulátorosabb is. A régin látszok, hogy árkádosabb mint az idei, ez számomra pozitív. Nem tudom, hogy fogok tudni e között és az Assetto Corsa között.
18.
18.
ArrowCross
Amúgy most mi bajotok van riddickchron-nal? Semmi provokatívat nem írt.
17.
17.
Oldskoolgamer91
Elszakadt a cérna bocsánat de utálom az ilyet nem tehetek róla... Aki egy békétlen fasz az forduljon fel de tényleg.. 2 éve arra teszi fel az életét ez a segg hogy jön a provokátor szövegeivel. Valóban nem írna akkor többet ide..
15.
15.
Chelseafan1989
nagyon jól néz ki már alig várom hogy a kezemben tartsam.
A DriveClub is jónak tűnik azt is megrendeltem de ezt valahogy izgatottabban várom a videók és az autó lista miatt!
13.
13.
kmonyesz
Lassan már csak Cristiano miatt jövök a GK-ra. Nekem bejön.
12.
12.
DON GONDOCS
#9: Nincs egy megveszekedet konzolja sem, gyanítom használt rgh-s boxot is csak vaterán látott, Ha megkérdezed melyik volt az első játék amivel játszott, azt mondja red dead redeption, De hogy melyiket játszotta végig, milyen nehézségi szinten, mennyi idő alatt? Ha válaszolna írna olyan marhaságokat hogy a Yetit is megizzasztaná.
7.
7.
ArrowCross
Project CARS - Audi and Mercedes Gameplay. TirexiHD
https://www.youtube.com/watch?v=sDFGVo6Q4PI&list=UUVeSXykwEvXNEujfArRlyOQ
6.
6.
lesik20
#5: Amugy poén idén ez már a 10 accountja. Le se tagadhatja hogy a nyári szüneted élvezi
3.
3.
Yanez
Szépen "kifejlődött", a különbség zárt szemmel is vakon látható. Legalább ennyit kellet volna a Watch Dogs-nak is változnia, de az ő esetében csak az itt látható dátumokat kéne kicserélni egymással. Tök jól fest ez a game, érdekes versenybe szállhat-e a Forza-val!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...