Ennyivel lesz jobb a Metro Redux grafikája

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 9.
  • Videó
Link másolása
Akarod látni a különbséget a Metro-játékok előző és újgenerációs változatai között? Ne keress tovább, az ukrán 4A Games legújabb videójából minden kiderül. Naná, hogy szebb lesz és ráadásul beton-stabil 60 fps-sel fut majd.

A Metro Redux esetében már nem kellett kompromisszumot kötni az ukrán stúdiónak, a grafika látványosabb mint valaha, a framerate-et pedig sziklaszilárd 60 fps-re lőtték be PS4-en és Xbox One-on.

Ám az alábbi összehasonlító videó nem csupán a külcsínről szól, az ellenfelek továbbfejlesztett mesterséges intelligenciáját is megcsodálhatjátok akció közben.

A Metro 2033 és a Metro: Last Light Redux egyenként is elérhető lesz digitális formában 19,99 eurós áron, a mind a két címet tartalmazó dobozos verzió 39,99 eurót kóstál. A Metro Redux augusztus 29-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

34.
34.
gyerekpeti
Nekem a Metro sorozat nem nagyon tetszett ,de ez aztán cool.
33.
33.
kristof97
#32: A modern fps-ek közül talán az egyik legjobb játékmenete van a Metronak (last light). Egyszerűen nagyon élvezetesek mind a tűzharcok, mint a lopakodós részek (vagy végiglopakodni az összes katona elől). Egyik kedvenc játékom a Metro LL.
32.
32.
roli33
Na ezt meg fogom venni PC-re! Úgyis kimaradt mindkét része. Nagyon hangulatos játék elképesztő grafikával! Remélem a játékmenet is jó lesz :D
31.
31.
Megmondókapitány
#29: Még oda is irtam, hogy az én tapasztalataim, az nem azt jelenti, hogy másnak is ezt kellett éreznie. Nyersen fogalmazom a véleményem, de attól az még vélemény marad.
30.
30.
PaprikaJancsi
#17: Írtam, hogy ott jobban tetszenek a játékok, de mindegy beszéld csak a hülyeséged.
29.
29.
Mr.Dead
#25: " gears of war méginkább" Ezt te sem gondoltad komolyan...az, hogy nem jött be, az nem azt jelenti, hogy unalmas szar.
27.
27.
piskóta
Ha ugyanezt valaki megcsinálná a Stalker mindhárom részével, körbe vigyorognám a fejemet a boldogságtól.
25.
25.
Megmondókapitány
#22: Mint mondtam, az, hogy ps4 mellett döntöttem pusztán annak köszönhető, hogy logikusan végig gondoltam, hogy hosszútávon mivel is járhatok jól, már most sok olyan cim van amit baromira várok, amik eddig kijöttek sem elhanyagolhatók, és a legfontosabb, a ps3 exkluzivjaiból kiindulva, sokkal jobb cimekkel volt és valszeg lesz is ellátva a sony konzolja mint a microsofté... nem a konzolt szeretem, nem a gyártót, hidegen hagynak, az érdekel, hogy milyen játék jön...
#24. a Halo 1 túlhype-olt dögunalom, a gears of war méginkább, Forza nem az én világom (mindezeket én magam tapasztaltam meg!), és ennek tetejébe az xboxot sorra hagyják el az exkluzivjai (alan wake, ryse, dead rising)... ezért mondom, hogy bárki, aki 1 kicsit is tud gondolkozni és nem fan, az beláthatja, hogy a playstation sokkal jobb cimekkel volt és az eddigiek alapján sokkal jobbakkal is lesz ellátva mint az xbox... a ps4 egyetlen hátránya eddig számomra a kontrollere ami kényelmetlen az xboxéhoz képest, de ez van, ennyi áldozatot lehet hozni.
24.
24.
adamsfamily
#19: Xboxra lesz Halo 5,volt Dead Rising 3,Forza 5,Ryse.Szerintem annyi a különbség a 2 konzol között,hogy xboxon jó pár exkluzív cím már kijött,míg ps4-re eddig volt egy Killzone,meg egy Infamous.Felesleges vitatkozni,hogy melyik a jobb,mert mindkét gyártó felhozatalában akadnak nagy nevek.Nekem X360-am van,de 6-7 év után eléggé le volt szarva az egész konzol exkluzív címek szempontjából és PS3-ra sokkal több érkezett(de nem mind volt jó).A God of War széria utolsó viszonylag jó darabja a 3. rész volt és ami utána érkezett,már csak bőrlenyúzás volt.
Nem lehet tudni,hogy még mik jönnek,de gyanítom,hogy a Microsoft lesz az,amelyik hamarabb fog szarni a vevőire.
23.
23.
Dízel
#20: igen, a last light még a mai napig kenterbe ver újonnan megjelenő játékokat... de még hogy! amúgy szep lesz ez a redux csomag!
22.
22.
greenmelon
#19: PS4-ed van, de azért váltig állítod magadról, hogy elfogulatlanul nyilatkozol. Ez igen! :D
21.
21.
selejtes
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nem jutok szóhoz. Brutális.
20.
20.
DON GONDOCS
Mégcsak a 2033 megértem a grafikai tuningot de last light-nak azért még mindig párját ritkító grafikája van.
17.
17.
Megmondókapitány
#13: Hahaha ez jó, a játékosok utáltatták meg veled a konzolt :D ha annyira hülye vagy, hogy mások miatt nem veszel meg 1 konzolt (holott ezerszer jobb exkluzivok jönnek rá, mint one-ra valaha is fog...) akkor meg is érdemled... az xbox one csúnyán elveszti a "háborút", ami nem feltétlenül jó, de ezt még a hülye is látja.
15.
15.
mestermagyar
#6: A játéknak kizárólag 2 befejezése van. És az egyiket az általad említett dolgokkal lehet elérni. Hogy mi a gond? Nem tudod valami guide nélkül mindet teljesíteni/végighallgatni/megnézni.
14.
14.
PaprikaJancsi
#12: És jól tudom, hogy a MS is egy sunyi cég, ezt nem vitatom. A céget magát nem kedvelem inkább az én szememben a játékok döntenek, és a one-os játékok jobban tetszenek ( jelenleg ).
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Ja, hogy te szidalmaztad rögtön a One-t ? Oké, biztos velem van a gond. Egyáltalán nem vagyok fanboy. Bevallom X360-om van, de ha minden jó, szeptember 5.-én lesz One-om, és sokszor elgondolkoztam, hogy ps4 vagy xbox one. De az utóbbi időkben olyan ellenszenves volt az a sok ps4 fanatikus, hogy nem a cég, hanem a játékosok undorították meg velem a konzolt. Biztos örülhetsz, ha veszekedhetsz, csak nem értem minek.
12.
12.
dzsiádzsó
#11: Veled ellentétbe nem vagyok fanboy, nincs ps4-em, sőt xbox-os vagyok jelenleg, fáj hogy nincs fogás az igazságon mi? :( Nem gáz csak picit az arcodból, meg az X1-et és a arrogáns MS imádatból vegyél vissza.
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Nem akarod belátni, hogy a PS4-re nem jelennek meg jó játékok? Szar lehet.
10.
10.
dzsiádzsó
#7: Azért mert az még jó eséllyel tud 1080p-t imádott konzoloddal szemben... Fáj látom :/ semmi baj, akarsz róla beszélni ?
9.
9.
suresz
#8: egyet értek az előttem szólóval
8.
8.
Dreadlox
ha ez mind igaz amit itt leírtak. akkor ez lesz a valaha legjobb HD verzió amit hallottam:D még a játékmenetet is átalakították :D
7.
7.
PaprikaJancsi
#3: A Ps4-et miért nem írtad oda, ha szabad kérdeznem? Ja, mert eg gyökér vagy, nem tudtam. Bocsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...