Blogajánló: Star Wars - A kultúrparasztok lázadása

Link másolása
Nem kell megijedni, nem az új Star Wars-film címe olvasható fenn. Egyszerűen arról van szó, hogy remek móka összemixelni a blogajánlóban szereplő írások címeit, így született meg ez a szörnyszülött is.

Amikor ezeket a sorokat olvassátok, én nagy eséllyel már a Balaton partján fogom tölteni a nyaralásomat. Előtte azonban ezúttal is összeállítottam nektek a blogajánlót, melyben most is négy alkotást emelnék ki a sok remek írás közül.

  • R.I.P.: Star Wars 1313 - Godach blogsorozatában régen elfeledett vagy elkaszált játékokat mutat be. Sokak számára fájdalmas volt, amikor a Disney tavaly leállította a Star Wars 1313 fejlesztését, de azért kicsit jó eljátszani a gondolattal, milyen is lehetett volna.
  • Meglógtam a Roverrel - Országúti bosszú Kritika - Őszintén megmondom, elkerülte a figyelmemet ez a film, azonban Guriga1006 blogjában egy kimerítő írást olvashattam róla. Nagy eséllyel valamikor én is meg fogom nézni, mivel egészen felkeltette az érdeklődésemet.
  • Játékbeszámoló: The Last of Us (Remastered - PS4) - Maktub ezúttal egy új régi játékot tesztelt, a sokak által tavalyi év legjobbjának tartott The Last of Us PS4-es változatát. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a játék őt is lenyűgözte, de azért olvassátok el gondolatait a játékról.
  • Kultúrparasztok lázadása, avagy a nagy bevásárlás! - Sokszor sok helyen olvashattunk már panaszokat az illetlen eladókról és boltosokról, azonban ezúttal fordul a kocka és a néha hasonlóan modoros vevőkről lesz szó Dentorel írásában. Érdekes és elgondolkodtató írás, csak nehogy magára ismerjen valaki!


Nos, ennyi lett volna ezúttal a blogajánló. Jövő héten Arell válogat majd írásaitok közül, írjatok sokat!

1.
1.
Yanez
Szuper blogok lettek, gratula mindenkinek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...