Tévésorozat készül a Resident Evil alapján

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Nemcsak az első rész felújított változatának örülhetnek a Resident Evil-rajongók, úgy néz ki, egy tévésorozat is készül a játékok alapján, melynek a címe Arklay lesz. Már kaptunk is egy kedvcsinálót belőle. Vagyis valami olyasmit.

A Bloody Disgusting szellőztette meg, hogy tévésorozat készül a Resident Evil alapján. Az Arklay című adaptációt - a név valószínűleg ismerősen cseng a rajongók számára - Shawn Christopher Lebert írja, aki már személyesen is megerősítette, hogy dolgozik a projekten, és jelenleg a Mance Mediával tárgyal a hogyantovábbról.

Lebert elmondása szerint "sötét és rejtélyes" anyagra számíthatunk, ami mindent tartalmaz, ami egy természetfeletti rendőrsztorihoz szükséges. Az első tervek szerint James Reinhardt nyomozó lesz a főszereplő, aki bizarr gyilkosságok nyomába eredve bukkan rá a városának egy sötét titkára: mindegyik áldozatnak köze van egy vírushoz, ami már - fedezi fel közben - őt is megfertőzte. Reinhardtnak így az idővel is versenyeznie kell, minél hamarabb meg kell találnia a tetteseket, hogy így a saját életét is megmentse.

A munkálatok természetesen még alig kezdődtek el, ettől függetlenül egy kedvcsináló videót már kaptunk a sorozathoz; fontos kiemelni, hogy az alábbi képkockák nem az adaptációból származnak, a készítők más munkákból gyúrták össze a felvételt, hogy így éreztessék, milyen hangulata lesz a készülő alkotásnak:

8.
8.
Ecneb
#2: Neked való lesz.

A filmgyártást végre leállították, hogy pontosan miért, azt csak ők tudják. Nekem az első rész kivételével egyik sem tetszett, de az, hogy most meg sorozat gyártásba vágjanak bele, hááááát, minden csak nem jó ötlet.
7.
7.
GAMEROD
A Resident Evilhez nem sok köze lesz, de mondjuk több mint a Resident Evil filmeknek.
6.
6.
Cellator
#1: sajnos van benne valami - a Raccoon citys 5let egyenesen zseniális
5.
5.
vonbear
#3: Támogatom! Az RE animációs filmek szerintem a toppon vannak, ellentétben a sok elbaltázott élőszereplős filmmel, ami csak nagyon felszínesen súrolja a játékokat.
4.
4.
Dízel
ez baromi jónak tűnik. és milyen sok jó szinész kapott szerepet! :O nagyon meglepett ez. de nagyon jónak igérkezik!!
3.
3.
DON GONDOCS
Csak szerintem lenne jó ötlet egy CGI animációs sorozat, az élőszereplős baromság helyett.
1.
1.
bodortamas1
Nem tartom jó ötletnek. Mármint nem a sorozatot, hanem ezt a sztorit, mivel nem lesz benne semmi meglepetés. A RE fanok már tudják, hogy mi áll a rejtélyes gyilkosságok hátterében, így nem tudja fenn tartani az érdeklődést. Inkább csináltak volna egy olyan történetet, amit nem játszottunk, hanem mondjuk két rész között történt. Vagy egy jó kis dráma sorozatot, egy családról, akik Raccoon City-ben próbálnak túlélni a T-vírus elterjedése után, egészen az atom ledobásáig. Aztán értük izgulhatnánk is, hogy sikerül elmenniük még időben a városból, vagy egy drámai lezárásként ott halnak bele a robbanásba. Én ebbe a nyomozós dologba nem látok potenciált, meg nem is illik a RE Univerzumába. Főleg, hogy mi ismerjük a történetet, csak éppen az a nyomozó nem, így értelme sincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...