Tévésorozat készül a Resident Evil alapján

Nemcsak az első rész felújított változatának örülhetnek a Resident Evil-rajongók, úgy néz ki, egy tévésorozat is készül a játékok alapján, melynek a címe Arklay lesz. Már kaptunk is egy kedvcsinálót belőle. Vagyis valami olyasmit.

A Bloody Disgusting szellőztette meg, hogy tévésorozat készül a Resident Evil alapján. Az Arklay című adaptációt - a név valószínűleg ismerősen cseng a rajongók számára - Shawn Christopher Lebert írja, aki már személyesen is megerősítette, hogy dolgozik a projekten, és jelenleg a Mance Mediával tárgyal a hogyantovábbról.

Lebert elmondása szerint "sötét és rejtélyes" anyagra számíthatunk, ami mindent tartalmaz, ami egy természetfeletti rendőrsztorihoz szükséges. Az első tervek szerint James Reinhardt nyomozó lesz a főszereplő, aki bizarr gyilkosságok nyomába eredve bukkan rá a városának egy sötét titkára: mindegyik áldozatnak köze van egy vírushoz, ami már - fedezi fel közben - őt is megfertőzte. Reinhardtnak így az idővel is versenyeznie kell, minél hamarabb meg kell találnia a tetteseket, hogy így a saját életét is megmentse.

A munkálatok természetesen még alig kezdődtek el, ettől függetlenül egy kedvcsináló videót már kaptunk a sorozathoz; fontos kiemelni, hogy az alábbi képkockák nem az adaptációból származnak, a készítők más munkákból gyúrták össze a felvételt, hogy így éreztessék, milyen hangulata lesz a készülő alkotásnak:

8 komment - szólj hozzá!