Tévésorozat készül a Resident Evil alapján

Nemcsak az első rész felújított változatának örülhetnek a Resident Evil-rajongók, úgy néz ki, egy tévésorozat is készül a játékok alapján, melynek a címe Arklay lesz. Már kaptunk is egy kedvcsinálót belőle. Vagyis valami olyasmit.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#2: Neked való lesz.

A filmgyártást végre leállították, hogy pontosan miért, azt csak ők tudják. Nekem az első rész kivételével egyik sem tetszett, de az, hogy most meg sorozat gyártásba vágjanak bele, hááááát, minden csak nem jó ötlet.
#7
A Resident Evilhez nem sok köze lesz, de mondjuk több mint a Resident Evil filmeknek.
#6
#1: sajnos van benne valami - a Raccoon citys 5let egyenesen zseniális
#5
#3: Támogatom! Az RE animációs filmek szerintem a toppon vannak, ellentétben a sok elbaltázott élőszereplős filmmel, ami csak nagyon felszínesen súrolja a játékokat.
#4
ez baromi jónak tűnik. és milyen sok jó szinész kapott szerepet! :O nagyon meglepett ez. de nagyon jónak igérkezik!!
#3
Csak szerintem lenne jó ötlet egy CGI animációs sorozat, az élőszereplős baromság helyett.
#2
biztos jó lesz
#1
Nem tartom jó ötletnek. Mármint nem a sorozatot, hanem ezt a sztorit, mivel nem lesz benne semmi meglepetés. A RE fanok már tudják, hogy mi áll a rejtélyes gyilkosságok hátterében, így nem tudja fenn tartani az érdeklődést. Inkább csináltak volna egy olyan történetet, amit nem játszottunk, hanem mondjuk két rész között történt. Vagy egy jó kis dráma sorozatot, egy családról, akik Raccoon City-ben próbálnak túlélni a T-vírus elterjedése után, egészen az atom ledobásáig. Aztán értük izgulhatnánk is, hogy sikerül elmenniük még időben a városból, vagy egy drámai lezárásként ott halnak bele a robbanásba. Én ebbe a nyomozós dologba nem látok potenciált, meg nem is illik a RE Univerzumába. Főleg, hogy mi ismerjük a történetet, csak éppen az a nyomozó nem, így értelme sincs.