GC 2014: Videón a The Old Republic új DLC-je

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Egy rövid bemutató erejéig bepillantást nyerhetünk a Star Wars: The Old Republic következő DLC-jébe, amely a játékosok számára megvásárolható otthonokat és céhközpontokat tesz elérhetővé az MMORPG-ben.

A Galactic Strongholds névre keresztelt kiegészítő sokak kívánságát teljesíti, mikor elhozza a játékosoknak a letelepedés lehetőségét, melynek keretein belül képesek leszünk szert tenni saját Sith-búvóhelyünkre, személyes Jedi-szentélyünkre vagy egyszerűen csak egy otthonra, ahová küldetéseink végeztével hazatérhetünk, hogy ott vitrinbe rakjuk harci ereklyéinket. Potenciális lakóhelyeink közt már biztosan szerepel Dromund Kaas, Nar Shaddaa, Coruscant és Tatooine is.

A kiegészítő emellett lehetővé teszi, hogy céhünk saját zászlóshajójával egész bolygókat foglaljunk el.

A letölthető tartalom augusztus 19-én érkezik a hosszútávú előfizetők számára, szeptember 16-án az előnyben részesített felhasználóknak, és végül október 14-én mindenki másnak.

8.
8.
Wr4th
amikor ingyenesse valt tettem vele egy probat egeszen addig amig megkapjuk a hajonkat :DD azthiszem a 15. szint kornyeken..... otthagytam :/ aztan alig neztem mar feleje talan majd most, meglatjuk :/
7.
7.
_Botika_
Én még most is játszok vele nagyon bejön.
6.
6.
Hab
#2: nem unjátok még a szekálását?

Én majd akkor nézek vissza ha meg emelik a max szintet, bár ki tudja...
5.
5.
Ecneb
#2: +1, de ha legalább azt nézné vissza, reagálnak e a leveleire :D
4.
4.
Gumiember
Jobban örültem volna +1 bolygónak meg +5 lvl-nek
3.
3.
kryszisz
Anno időhiány miatt befejeztem, de kezdem úgy érezni, hogy rosszul tettem...mindegy sokáig még nem vittem, szóval ha a karakterem el is veszett, még simán újra tudom kezdeni, már csak a sztori miatt is ami elviekben fenomenális!:)
2.
2.
greenmelon
#1: még ha lenne fogalmad róla, hogy mi ez :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...