GC 2014: Augusztus végén jön az NHL 15 demója

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
A vadonatúj gameplay trailer mellett az EA Sports bejelentette, hogy augusztus 26-án érkezik az NHL 15 demója, amelyben újrajátszhatjuk a 2014-es Stanley Kupa döntőjét, a New York Rangers és a Los Angeles Kings meccsét.

Az NHl 15 végleges verziója szeptember 9-én landol a boltokban az előző és a jelenlegi generációs konzolokon - nyilván az utóbbi változatok szebbek és okosabbak lesznek.

A változásokat mi magunk is letesztelhetjük augusztus 26-án, hiszen akkor érkezik a jégkorong-szimulátor demója, melyben a New York Rangers és a Los Angeles Kings csap össze a Stanley Kupáért.

7.
7.
NorthFace
#6: a videó végét nem láttam amúgy Én is örülök, hogy Berzseron lesz a borítón.
6.
6.
paradicsoma13
Végre. Bergy a borítón, élethű arcok, háló, és gólöröm. illetve amit évek óta várok, FPS nézet. remélem lesz benne és nem csak a trailer miatt. A legjobb pedig hogy végre Mike "Doc" Emrick és Eddie Olczyk lesz a kommentátor. Az lenne a legjobb ha ezek közül X360-on is lenne valami.
5.
5.
NorthFace
Boston Bruins goal song! Jó lenne PC-re is egy ilyen NHL-s játék.
Let's go Bruins!
4.
4.
akela_hun
szeretem a focit de az NHL-et még jobban. már csak emiatt veszek új konzolt
2.
2.
Chelseafan1989
Jónak tűnik csak az a baj hogy egy hónapban jön a FIFA-val és 2x 18.000 játékra kicsit sok.főleg hogy októberben jön a DriveClub novemberben pedig a Project Cars
1.
1.
winhate
A zenet innen loptak:

http://www.youtube.com/watch?v=Y7DyoDJCqac&t=9m34s

C64 Lazy Jones
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...