GC 2014: Megkapja az új motort a PC-s NBA 2K15

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Pontosabban ugyanaz a technológia hajtja majd a PC-s NBA 2K15-öt, mint az Xbox One-ost és PS4-est. Idén a 2K Sports kosárlabda-szimulátora generációt vált számítógépeken is - a rajongók legnagyobb örömére

Idén a fejlesztő Visual Concepts elhozza a teljes újgenerációs NBA 2K15-élményt PC-kre is - jelentette be a 2K Sports. A számítógépes változat immáron sem grafikában, sem a játékmenetében nem fog különbözni az Xbox One-os és PS4-es verziótól. Pontosabban igen, a látvány még erősebbnek ígérkezik.

Tavaly viszont még nem így volt: a 2K14 PS3 és Xbox 360-as portjával kellett beérnünk, idén viszont az új technológiát átültetik PC-kre is.

Az alábbi screenshot már a PC-s verzióból származik:

Az NBA 2K15 október 7-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

5.
5.
lickmyhorse
#3: Azért kell, mert talán valaki pc-n szeretne vele játszani? Ha intoleráns vagy és korlátolt, inkább csendben tedd. Szerintem meg pl ahol te laksz nem kell napfény inkább itt süssön ahol én lakom annyival többet.
4.
4.
Cristiano
nem is néz ki olyan rosszul ez:O
3.
3.
tityesz
Minek vergodni a PC-s verzioval,inkabb nyomassak a konzolra a jatek tokeletesiteset.
2.
2.
Dízel
fényévekkel szebb mint egy fifa... meg a mozgasok is, bar kicsit darabosak a játékos fordulásoknál. persze kevesebb embert és teret kellett kidolgozni.
1.
1.
gorgo
Elég szarul néz ki az a kép !:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...