72 órán át ingyen játszható a PvZ: Garden Warfare

Link másolása
Újabb játék csatlakozott az Origin Game Time-hoz, ezúttal a Plants vs. Zombies: Garden Warfare játszható 72 órán át. Ha kíváncsi vagy hogyan is sikerült a Frostbite Engine-nel megtámogatott multis cím, most kipróbálhatod.

A múlt heti Kingdoms of Amalur után újabb játék próbálható ki az Origin Game Time keretében. Ezúttal a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-t próbálhatjátok ki ingyen 72 órán át.

A játékban minden elérhető, ami a teljes változatban. Ahhoz, hogy a kipróbálhassátok a játékot szükségetek lesz az Originre, azon belül pedig a Game Time szekciót keressétek.

A játék nálunk egyébként egész jó pontszámot kapott, így ha nincs mivel játszanotok a hétvégén, érdemes kipróbálni, milyen is egy borsóvetővel lövöldözni.

14.
14.
n_ben007
Nem is tudtam, hogy van ilyen verziója is. Már rég láttam ilyen hangulatú játékot :D. Mindenképp ki kell próbálni :)
13.
13.
Hunszi
Nagyon jópofa lett...sokkal rosszabbra számítottam, de kellemesen csalódtam. Megvenni is megéri, mert nem annyira drága, bár most a pénzt a hamarosan érkező nagyobb címekre tartogatnám, de karácsonyra tökéletes vétel lehet az ünnepi szünidőre s addig még az ári is esni fog. Mindenesetre remek kis dolgot hoztak össze a srácok.
12.
12.
bema695
Kösz, hogy szóltatok! Erre kíváncsi voltam, az alap PvZ-vel jól elvoltam telón,
11.
11.
PiXELRaNGER
Csak nekem van olyan bug benne, hogy a multiplayer meccsnél elindul a töltőképernyő, és konkrétan a végtelenségig tölt a játék? Nem fagy le, csak tölt. Vártam kb. fél órát és még akkor is töltött. Ez mi lehet?
10.
10.
Galdech
Kipróbáltam és meg is vettem :D Eszméletlen hangulata van ennek.
9.
9.
kastorhun
#4: Akkor indul el a stopper ha elindítod a játékot.
8.
8.
Oldskoolgamer91
Sokkal élvezetesebb lett mint az aktuális agyonhypeolt Cod meg Battlefield. Igazi party game önmagában is humoros körítéssel
6.
6.
eszem
#5: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakozok vele nagyszerűen, de megvenni nem fogom, ennyit nem ér. Jójó de picit sótlan. Jobban zavar a pvz2 mobilos és mikrotranzakciós mivolta... :/
5.
5.
Ecneb
Egyedül nekem nem tetszik, hogy mi lett ebből a játékból?
(trollkodók kíméljenek)
4.
4.
markoci555
Ez olyan mint a többinél?, hogy eltehetem akár 1 évig, aztán belekezdek akkor indul a stopper ügye?
3.
3.
pjoco
Lent is van. Megyek csapatom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...