Launch traileren a Risen 3: Titan Lords

Link másolása
A Gamescom miatt kicsit elsikkadt a figyelem a Risen 3 megjelenéséről. Most azonban megjelent az utolsó trailer a Piranha Bytes játékából, mely egészen hangulatosra sikerült.

A Risen-sorozat anno a Gothic-széria szellemi utódjaként indult útjára, miután a Piranha Bytes elvesztette a Gothic név jogait. A harmadik rész visszatér a középkori hangulathoz és elhagyja a második epizód kalózos témáját. A játékról hamarosan elolvashatjátok tesztünket, addig is tekintsétek meg a launch trailert.

A Risen 3 ma jelenik meg Európában PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

23.
23.
Ooorky
Angry Joe már bemutatta ^^

https://www.youtube.com/watch?v=3oXXA3WRNX4
21.
21.
adamsfamily
Valahol láttam róla gameplay-t,sajnos azt kell mondanom,hogy elég nagy hulladék.Az első résszel játszottam utoljára,mert szeretem az rpg-ket,de az a minőség,amit produkáltak,az minősíthetetlen.
Az első rész egyik legnagyobb baja az volt,hogy semmit nem írt le a játék,hogy mit kellene csinálni az adott küldetéseknél(amik gyakran bugosak is voltak),a harcok pedig unalmasak voltak és gagyik.Ha tanulnának a hibáikból és ellesnének pár dolgot még talán jó játék is kisülhetne belőle.
20.
20.
kopic
19.
19.
TheOneWhoKnocks
#17: Sajnos én is azt érzem, hogy a Pyranha Bytes egyszerűen nem tud játékot fejleszteni. Nagy gothic fan vagyok, mai napig szerintem minden évben kijátszom az első 3 részt, de azok is, főleg a 3. játszhatatlanul bugosan jelentek meg. Egy dologhoz értenek, az a hangulat megteremtése. Bár ezt rajtuk kívül kevesen tudják, ez nem elég a jövőre nézve. Az első Gothichoz volt egy jó alapötletük, (3 választható frakció, képességtanárok stb.) most meg már ott tartunk, hogy ez az 5. játékuk ami ugyanarra a sémára épül. Ha találnának maguk mellé igazi fejlesztőket és nem csak művészekből állna a csapat, sokkal sikeresebbek lennének.
18.
18.
drat576
#17: ugyanattól
* ugyanazoktól
17.
17.
drat576
A Gothic 3 szerintem játékmechanikailag nem volt a toppon, bugos volt, de nagyon szerettem a hangulatát. Főleg a sivatagos és havas részeknek.
NA most ott a fejlesztők kaptak ám visszajelzést, és erre készül 3 db Risen rész, (mivel már nincsenek meg nekik a Gothic jogok) és totál ugyanattól a hibáktól és fogyatékosságoktól hemzseg/szenved. Darabos animációk. Unalmas dialógusok. Hasonló látványvilág/szint, vacak harcrendszer.
Hangoztatva volt hogy visszatérnek a jó öreg Piranha Bytos gyökerekhez. Na most ez olyan jól sikerült nekik, hogy más körítéssel és némi felhasználóbarátabb funkciókkal, de kiadtak pontosan egy ugyanolyan szinten lévő játékot, mint ahogyan a 2006(!)-os G3 állt. Szerintem ez így nem oké.
15.
15.
Launch trainelerelenen a Risen 3: Titan Lords...
14.
14.
Terawatt
#11: Szétdohányzott hangja van baba arccal, ahogy sgről valaki írta. Sírtam a hasonlaton. :D
13.
13.
Adamknight
A trailer lehet, hogy hangulatos, de attól még nem jó a játék XD.
12.
12.
goblinfing
Risent is szét baszták mint a gothicot.
11.
11.
moonborn
A játék fizikája lehetne jobb,meg látni rajta hogy próbáltak átemelni az Assassin's Creedből dolgokat,pl. ugrás sprintelés meg animált kivégzések,de amúgy a Risen szintjét hozza vagyis a sajátját,nem rosszabb mint az előző részek,viszont az arcok elég csúnyák,mintha ki lennének vágva egy lapról és be lennének ragasztva a karakterek fejére :D a Táj az viszont nem rossz,na meg a szinkron,az összes karakternek jó a szinkronja de pont a főhős az aki szar szinkron hangot kapott
10.
10.
DON GONDOCS
Több rossz harcrendszerű játékkal játszottam már (archangel, two worlds, game of thrones) de ez messze a legrosszabb az első kettővel együttvéve, lehet kitérni meg védekezni, de még ígyis lassú és körülményes a játék kezelése.
9.
9.
Mortis
Azt kell figyelembe venni, hogy nem AAA kategóriás s várni egy komolyabb leárazásra. Egyébként az egész játék felkiáltójeles kijelentése annak, hogy a Piranha Bytes segitségre szorul. Új tagok vagy egy felvásárlás kellene nekik.
8.
8.
Terawatt
Harc nem valami jó, viszont a többi hangulatos. :)
7.
7.
DarkLord
#5: A harc rendszer a legnagyobb gyenge pontja a játéknak...3 ütsz te, 3 üt az ellen ezt levéded, amjd újra te ütsz 3-at..és ez mint olyan lassan, mint egy 70 éves öreg ember csinálná. Nekm a helyszínek még tetszettek is a játékban, de ez úgy elvette a kedvem, hogy 5-ször adtam neki esélyt 1-1 órákat, volt mikor többet is, de bekellett látnom, hogy nem bírom végigjátszani a hiányosságai miatt, mert nagyon zavaró. Emellett még nem is beszéltem a főhős szinkronjáról, ami kegyetlen idegesítő végig. Grafika buziknak az sem fog tetszeni, hogy randa én ezen túltettem magam hisz annyira nem is ronda meg engem annyira nem is érdekel a grafika, ha beránt a játék.
6.
6.
Az elsőt megvettem, mert nagyon tetszett a kipróbálás után, de pár nap és nagyon felbosszantott a földhözragadottságával, a történet egyes pontokon irdatlan ostobaságaival, következetlenségeivel. A harcrendszer iszonyatos szorásával, apró de annál idegesítőbb meggondolatlanságaival. Szóval azóta is az egyetlen játék, amiért pénzt adtam ki, de végül sosem játszottam ki...
5.
5.
DON GONDOCS
#2: Nem mondod? Pont azért szedtem le mert úgy olvastam hogy itt már kiforotabb a harcrendszer.
4.
4.
manderel
Hmmm...meglehetősen negatív véleménnyel van róla mindenki. :/ Ennek ellenére az egyetlen teszt amit láttam róla eddig magyar oldalon, 8,3 pontot adott rá.
Az első része tetszett, és a 2. is elment még ha nem is AAA kategória.

Kíváncsi leszek egy itteni tesztre is...
3.
3.
izolee69
A virágboltból már két napja beszerezhetô... kipróbáltam. Nagy kamu, hogy szakít a kalózos témával. Legalábbis az elsô fél óra (kb. ennyit esélyt adtam neki) ugyanolyan, mintha az elôzô résszel játszanék. Még a helyszínek között is van olyan, aminél olyan érzése van az embernek, hogy szinte egy az egyben a 2. részbôl vették át.
2.
2.
DarkLord
Nagyon rossz lett :( Kár érte, mert csak egy kis szakadék választotta el attól, hogy jó játék lehessen. A táj jó, a játékmenet borzasztó (gondolok itt főleg a harc rendszerre).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...