GC 2014: Ingame kártyajáték a The Witcher 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
A The Witcher 3: Wild Huntban egy ingame gyűjtögetős kártyajátékkal - a Gwenttel - is múlathatjuk az időnket. A paklikat biztos, ami biztos alapon fizikai formában is megkapjuk az RPG Xbox One-os gyűjtői kiadásában.

A CD Projekt RED szerint a Gwent egy gyors iramú, harcra összpontosító kártyajáték, amely 150 egyedi lapot, négy frakciót, hőskártyákat és varázslatokat tartalmaz majd. Az alapokkat gyorsan elsajátíthatjuk, ám az igazi mélység csak a gyakorlott zsugások kezében mutatkozik meg. Geralt éjjeli tábortüzek fényénél, nemesi vacsorákon és a fogadókban hódolhat a Gwentnek.

A kártyajátékot nem csupán a játékban űzhetjük, hanem a valóságban is, ha megvásároljuk a The Witcher 3: Wild Hunt gyűjtői kiadását Xbox One-ra, hiszen a csomag tartalmazza majd a paklit.

A Collector's Editionben ezen felül megtaláljuk a játék kópiáját fémdobozban, a hivatalos betétzenéket, a játék világának térképét, egy kétszáz oldalas művészeti albumot, Geralt 33x24x26 centiméteres kézzel festett szobrát és egy exkluzív Witcher-medált, Exkluzív DLC-ről szó sem lehet, ezt már a fejlesztők korábban is hangsúlyozták.

A The Witcher 3: Wild Hunt 2015 február 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

13.
13.
Blackhard89
#12: Nincs, és nem is lesz magyar szinkron a The Witcher 2 ben és a harmadikban sem lesz, csak felirat. De ennek is nagyon kell örülni. ;)
12.
12.
Raam989
A magyar szinkronról van valami infó? Lesz, nem lesz?
Nekem eddig nem volt megfelelő gépem a játékhoz, így nemrégiben kezdtem el az első részt, de már megvettem a másodikat is (steam summer sale ftw). Eddig nagyon tetszik a szinkron, remélem lesz a másodikban is, meg a harmadikban is. Kukorix... :D
11.
11.
moonborn
Én is gondolkodom a gyűjtői kiadáson mert tényleg tartalmas csomag de azért 40ezer forintot át kell gondolni (PC-s verzió)...
9.
9.
Juha
#6-7 Drizzt... izé magányos Drow, eddig csak a medál érdekelt igazán, de most még a kártya IS kellene :-) mondjuk egy ezüstkard sem jönne rosszul! :-)
8.
8.
SwordFish
Lesznek nemesi vacsorák? Hm
7.
7.
The Lone Drow
#6: Damn, a második része a hozzászólásomnak az Juha-nak szólt.
6.
6.
The Lone Drow
#2: Ehhez hozzá tartozik, hogy csak idő kérdése, és megnyílik a hivatalos franchise shop, nem tudni mikor, de dolgoznak rajta. Mivel ez a cég is segédkezik benne, ezért gondolom lesz kártya is, ha nem is ugyan ezek.

#2:
Medál az összes gyűjtői kiadásban lesz.
5.
5.
Juha
A medál meg a kártya jöhetne a pc-s verzióhoz is :-)
Vajon mind a 150 lap jár hozzá, vagy többféle pakli lesz, hogy késöbb lehessen egymás közt cserélgetni? (Vagy ebay-en/vaterán fogják árulni az értékesebb lapokat :))
4.
4.
PaprikaJancsi
Nagyon jó kis kártyajátéknak tűnik ;)
3.
3.
Cristiano
szívesen meg venném de pc-re fogom,
2.
2.
Raam989
Ez megint valami fizetett MS exkluzív tartalom? PS-re is akarok ilyen kártyákat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...