Jön Dong Nguyen új játéka: a Swing Copters

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
A Flappy Birdöt talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen az egyszerű kis játék akkora port kavart, hogy még mindig sepregetünk utána. Mindez persze nem akadályozza meg a készítőt, hogy a reboot után egy új játékot is kidobjon.

Dong Nguyen nem lustálkodik. A nemrég újra kiadott madárreptető, melyet ezúttal Flappy Birds: Family címen érhetünk el, kapott egy kistestvért. A pálya ezúttal vertikális, és a madár helyett egy helikoptert kell egy(enes)ben tartanunk a felhők felé tartó utunk során.

Az ingyen játszható Swing Copters augusztus 21-én érkezik, egyelőre csak iOS-re.

8.
8.
Benjago
Hát engem sokáig lekötött a Flappy Bird. A barátaimmal versenyeztünk ki ér el a legtovább :)
Ez pedig még nehezebbnek tűnik mint a Flappy Bird! Én kipróbálom. :)
Amúgy tényleg zseni a pasi, mekkora pénzt csinált ilyen vacakból!
7.
7.
Hunszi
A jó példa rá, hogy lehet ugyanazt eladni, csak épp más névvel...ez egy az egyben ugyanaz, mint az eldője csak épp függőlegesen...
6.
6.
petimanus
Ez az ember marketing zseni...Hiába bugyuta a játéka, egyszerű és hamar mém lett. Lehet nem ez az igazság, de azzal, hogy levette a játékot a google play-ről akkora internetes hype-ot kavart, amit AAA-s kiadók nem tudnak dollár milliókból összehozni. Várt egy kis időt, s ez alatt láthattátok, olyan dolgok is történtek, hogy komplett telefonokat adtak el bolti áron felül, csak mert rajta volt a flappy bird...Átkozzátok, de zseniális. Most visszatért és csak gyanítani tudom, hogy hatalmas a bevétele az újra kiadott játékon...Ráadásul most kiad egy hasonló játékot, ami valószínűleg, ha csak a megjelenést követő rövid ideig is ugyan olyan nagy szám lesz, mint a flappy bird. Nem fog felérni hozzá, nem tart olyan sokáig, de neki lényegtelen lesz, hiszen a pénz csak csordogál a zsebébe.
Zseniális húzás. És sajna megmutatja, hogy mi a baj a fogyasztói társadalommal...Hogy a kikapcsolódás végett nincs igény. Persze, ez csak egy mobil játék, de platformtól független a mi felelősségünk, hogy megválogassuk mire van igényünk. Amíg a fiatalabb korosztály a legidiótább programot keresi, amin együtt röhöghet baráti körével, hogy miért létezik ilyen játék, addig sajnos észre sem veszik, hogy ők teremtik meg az igényt rá. Pedig a mobil szegmens is képes igényes játékokat kitermelni. De tudjuk...Még kell idő, mire a mobil játékot gyártók a gyors pénzlehúzás korszak után elkezdenek versengeni minőségben.
5.
5.
Thevon
#4: A játék készítője bizonyára azt gondolja,hogy ha már a népnek tetszett a szarom,akkor a nép kapni fog még a szaromból.
4.
4.
ViktorG
#2: You are Busted :D

Engem a Flappy Bird 10 percig foglalt le utána uninstall. Ezek után végképp nem tudok értelmes magyarázatot arra a kérdésre, hogy ezt a hányadékot miért komálja mindenki. Ennél még az a "wcpapíridőrelehúzóverseny" játék is értelmesebb.

Na mindegy, ha a Flappy Bird-ből indulok ki, akkor én ebből a játékból nem kérek.
Mentem Asztaldenemszékezni!

G
3.
3.
KeXxX
#2: Egy másik oldalon épp az ellenkezőjét írtad!
2.
2.
Cristiano
nemtudom mi értelme van neki
1.
1.
SP4C3F0X
Ha nekem valaki 5 évvel ezelőtt azt mondja hogy ilyen 70-es évekbeli játékszínvonalt el lehet adni a XXI. században, akkor telibe röhögöm. Most nem azért, ilyen játékok még a C64-es időszakban is akkora bukták lettek volna mint az állat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...