Leépítések az inFamous fejlesztőjénél

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 20.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony megerősítette, hogy leépítések történtek az inFamous-sorozatot jegyző Sucker Punchnál, arról viszont már nem mondott semmit, hogy pontosan hány embert küldtek el a fejlesztőcégtől.

A Sony megerősítette, hogy leépítések voltak az inFamous- és a Sly Cooper-sorozatot jegyző Sucker Punchnál, és bár arról nem beszélt, hogy hány embert küldtek el a fejlesztőcsapattól, az kiderült, hogy veteránokat is kirúgtak.

A Sucker Punch soron következő projektje, az inFamous: First Light, ami egy önállóan is futtatható kiegészítő a PS4-exkluzív inFamoushöz. Ez hamarosan megjelenik, így a leépítések akár "rutinszerűek" is lehetnek: a fejlesztőcsapatok gyakran híznak meg a játékaik készülte során, az új fejlesztések kezdeti szakaszában viszont értelemszerűen nincs szükség mindenkire.

Ez lenne a kisebbik rossz eset, azt viszont hozzá kell tenni, hogy ha tényleg erről lenne szó, azt a Sony - mint mindig - hangsúlyozta is volna. Az sem túl biztató, hogy olyan embereket is lapátra tettek, akik már a Sly Cooper óta erősítik a brigádot.

Persze mindez csak találgatás, amíg a Sony nem mond konkrétumokat, ne szőjünk összeesküvés-elméleteket.

11.
11.
KeXxX
#9: Miért kerülnének veszélybe? Azért mert kirúgnak pár embert, az nem azt jelenti, hogy csődbe ment a cég (ami szinte lehetetlen), szerintem egy sima vérfrissítésről van szó. Arról nem szoktak beszámolni, hogy a kirúgottak helyére hány ember jön..
8.
8.
KőbányaKispest
Ki a f*szt érdekel kit meg kiket rúgtak ki?
7.
7.
MikelGun82
Tényleg nem lesz sok exkluzív :)) Néztél te GamesCom-ot???
4.
4.
shatterhand
hat ez honnan jott ossze?
Gt6,infamous, uncharted, killzone,driveclub, order, kapasbol az elejen.
ps2-n ,ps3-n jobban lemondtak nagy exkluziv sony cimekrol de jottek is helyettuk uj ip-k
1.
1.
markoci555
Találgatás? Most akkor megerősítették vagy nem? Vagy félreolvastam valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...