Nem lesz Wii U-n Call of Duty: Advanced Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 21.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Advanced Warfare öt platformon lát napvilágot idén, ám nem lesz köztük a Nintendo masinája. A Wii U megjelenése óta a Black Ops II és a Ghosts is tiszteletét tette a konzolon, ám a tendencia megszakad.

A Call of Duty: Advanced Warfare Wii U-s változata mindeddig lógott a levegőben, sem az Activision, sem a Sledgehammer nem adott ki hivatalos állásfoglalást a portról. Ám végre megszületett a döntés.

Most már biztos, hogy a sorozat legújabb részével nem találkoznak majd a Nintendo masinájának tulajdonosai, Michael Condrey, a stúdió társalapítója a Twitteren megerősítette, hogy nem lesz Wii U-s Advanced Warfare, mivel az Activision így látta jónak.

A platform 2012-es debütálása óta mind a Black Ops II, mind a Ghosts kijött Wii U-ra, ám a kiadó feltehetőleg azért döntött a szakítás mellett, mert a korábbi epizódok nem fogytak valami jól, a játék bevételének csak kis hányada származott a Wii U-s változatokból. Az Xbox 360-as és PS3-as verzión a High Moon Studios dolgozik.

Nem az Activision az egyetlen kiadó, amely mellőzi a komolyabb címeket a platformról. A Ubisoft szerint belátható időn belül a Watch Dogs lesz az utolsó 18-as karikás játék Wii U-n.

14.
14.
Norbiii
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: A második legjobban vásárolt konzol. A call of duty-ra egy WiiU-n nincs szükség mert nincs nagyon célközönsége.
U.i.: a legtöbb exkluzív cím eddig a WiiU-n van, és a bejelentésekből levonva neki is lesz a legtöbb. ;)
12.
12.
Sechu
Ezek szerint nagyon gyengén megy a konzol! Kár, de ettől függetlenül vannak és lesznek jó játékok rá amiért érdemes Wii U-t is tartani! :)
11.
11.
drat576
#9: A Wii U sokkal újabb, 2012-es, úgyhogy illik is neki.
10.
10.
Kar hogy ez foglalta le a high moont, az uj transformerst kellett volna inkabb csinalniuk, mert a cybertron reszek utan jo bena lett a dark spark...
9.
9.
Yagami Light2626
Nem csodálkozom.
#5: Wii U erősebb mint egy PS3o_O
8.
8.
PaprikaJancsi
#4: Jól teszed, hogy nem adod el a WiiU-t mert jó játékok fognak rá megjelenni.
7.
7.
DON GONDOCS
Szerintem nem oszt nem szoroz a Nintendonak hogy most vagy később lesz Cod a wiiu-ra vagy sem, nem erre gépre van a legnagyobb vásárlóértéke.
6.
6.
Cristiano
5.
5.
rezy
#3: A Wii U erősebb a Ps3/Xbox 360 kombónál kicsivel, azokra meg kiadják, szóval nem az erővel van itt a baj, egyszerűen csak nem éri meg arra is megcsinálni azért a pár kópiáért amit eladnának belőle, pedig szerintem a gamepadban sok lehetőség lehetne, csak nem érdekel valahogy senkit a dolog :P sajnálom kicsit őket, habár én sem támogatom őket mivel xboxxal tolom jómagam is, utolsó Nintendom a Super Nintendo volt :)
4.
4.
aordog
Akkor a wiiu-m mellé veszek egy PS4-et,de egy biztos: Nem adom el!
Nagyszerû konzol,jobb mint az eladott 360-am.
3.
3.
majomember
en se szivesen fejlesztenyek egy kenyerpirito hardware-ere jatekot ...
2.
2.
drat576
#1: Sorry, nincs semmi baj a címmel, nem tudom első ránézésre mért tűnt furának.
1.
1.
drat576
Én nem értem egy ideje a Wii U, illetve a Nintendo üzletpolitikáját, bár nem is igazán értek hozzá és nem is látok mögé. (amúgy a címből lemaradt egy nevező)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...