Eredetileg a Battlefieldre hajazott a Gears of War

Noha a Gears of War mára a Microsoft egyik legfontosabb sorozatává vált, és el sem tudjuk képzelni más formában, a fejlesztők szerint az a játék, amivel mi játszhattunk, egészen más volt az eredeti koncepcióhoz képest.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#6: Az első rész valóban gyengén szerepelt,de a második rész és a Brotherhood azért jóra sikeredett.Azóta viszont futószalagon gyártják és már kiszipolyozták az egész AC nevet.
#10
#9: Szerintem minden játékot megelőzte valami hasonló, GoW-után viszont konkrétan koppintani kezdtek mindent, és lehet nem mindent abban találtak fel, de ahogy írtad is minden itt volt tökélyre fejlesztve, ráadásul nem csak egy ötlet, és ez volt annyira népszerű játék, hogy utána tömegesen jelentek meg a hasonló ötletek lenyúlása.
Egyébként semminek nincs olyan jó single-je, mint annak volt, tökéletes harmónia a scifi de még élvezhető realitás között. Egy CoD-on szétröhögöm magam, annyi köze nincs a storynak a hihetőséghez, mint egy GoW-nak.
#9
#5: Igazi mérföldfkő? Inkább csak jó helyről összeollózott ötletek, tökéletes kivitelezése. (kill switch, Special Forces: Nemesis Strike-fedezék rendszer, resident Evil-(szörnyek, hangulat ezt a fejlesztők is mondták) Igaz a Gears-ben jobban meglettek valósítva ezek az ötletek mint az előző játékokban
#8
#6: Amikor még volt a játék mögött egy koncepció, és nem volt divatjáték, akkor azért még volt egy minősége.
#7
Hát ebből a pre-concepciobol max. a tigris bukfencet vették át,mert azon kivül én semmi gears of warosat nem láttam benne...
#5
Miből lesz a cserebogár :D GoW egy igazi mérföldkő volt játékiparban, mint online, mint egyéb részeit (fedezék rendszer) azóta is másolják. Annyira eredeti az egész, jól kitalált, hogy szívesen játszom vele mai napig. Első rész után azonban nem tudott sok újat hozni, 2.-tól meg csak megy a bőrlehúzogatás.
#4
még szerencse hogy nem
#3
Jó, hogy nem ezt a játékot készítették el, mivel egy sima lövöldével lehet, hogy nem írták volna be magukat a történelembe, mint pl. Tomb Raider, Assassins Creed, Diablo és még sok nagy cím.
#2
Szerencsére előnyére változott a játék, de lehetett volna sokkal jobb is. Igaz az első részben a kocsis rész ami egy kicsit a 22 évente sötétségre emlékeztetett egész jól bele illet a játékba, meg a 2 végén a Brumak irányítása is jó ötlett volt, de nem dobta fel külöbösebben a játékot.
#1
örülök