Élőben játszhatják a Resident Evilt a japánok

Élőben játszhatják a Resident Evil a japánok, az országban ugyanis nemrég egy olyan airsoft-pálya épült, ami kifejezetten a Capcom sorozata előtt tiszteleg. Még BSAA-egyenruha is van!

Amíg a Resident Evil hetedik részére várunk, vessünk egy pillantást arra az airsoft-pályára, amit kifejezetten a sorozat rajongói számára építettek meg Japánban, a Gunma prefektúrában.

A Capcom és a Base Camp Kawaba egy helyi parkoló garázsát alakította át Raccoon Cityvé, ahol Samurai Edge pisztollyal, BSAA-snak (Bioterrorism Security Assessment Alliance) öltözve lövöldözhetnek egymásra a játékosok.

Több játékmódban is lehet harcolni, van mezei Capture the Flag a piros és a sárga csapat között, lehet Heroes vs. Zombiest tolni, ahol a zombicsapat játékosai feltámadhatnak a halálból, de a kísérősdi is működik; ilyenkor néhány játékos laboratóriumi köntösbe bújik, náluk vannak a Nagyon Fontos Fájlok, szóval ki kell őket menekíteni.

A Resident Evil: Survival Game október 30-ig próbálható ki; hasonló Resident Evil-látványosság egyébként a Universal Studiosnál is van.

10 komment - szólj hozzá!