Élőben játszhatják a Resident Evilt a japánok

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Élőben játszhatják a Resident Evil a japánok, az országban ugyanis nemrég egy olyan airsoft-pálya épült, ami kifejezetten a Capcom sorozata előtt tiszteleg. Még BSAA-egyenruha is van!

Amíg a Resident Evil hetedik részére várunk, vessünk egy pillantást arra az airsoft-pályára, amit kifejezetten a sorozat rajongói számára építettek meg Japánban, a Gunma prefektúrában.

A Capcom és a Base Camp Kawaba egy helyi parkoló garázsát alakította át Raccoon Cityvé, ahol Samurai Edge pisztollyal, BSAA-snak (Bioterrorism Security Assessment Alliance) öltözve lövöldözhetnek egymásra a játékosok.

Több játékmódban is lehet harcolni, van mezei Capture the Flag a piros és a sárga csapat között, lehet Heroes vs. Zombiest tolni, ahol a zombicsapat játékosai feltámadhatnak a halálból, de a kísérősdi is működik; ilyenkor néhány játékos laboratóriumi köntösbe bújik, náluk vannak a Nagyon Fontos Fájlok, szóval ki kell őket menekíteni.

A Resident Evil: Survival Game október 30-ig próbálható ki; hasonló Resident Evil-látványosság egyébként a Universal Studiosnál is van.

10.
10.
NoRush
#8: Hát nemtudom öregem... én inkább annyi földet vennék meg a világon amennyit csak lehet, aztán mindet természetvédelmi övezetté nyilváníttatnám. Nincs több fakivágás, nincs több kőolaj. Engem meg másnap bérgyilkosok kinyírnak :P
9.
9.
Rakottkrumpli
felénk ezt úgy hívják, hogy airsoft...
8.
8.
shooter1234
Elgondolkodtam már párszor azon, ha a világ egyik leggazdagabb embere lennék, miket csinálnék. Köztök van egy cs -s Airszoft pálya ötlete. Egy az egyben megépíttetném Dust 2 -t. :)
5.
5.
logic5
Cristiano mindenhol ott van mi? :D Akármit kiraktok, ő vágja, és van hozzászólni valója :D Baromfasz
4.
4.
N!ghtmare
Az ötlet jó de valami 100 ft-os költségvetésű projectnek tűnik, így meg nagyon ciki.
2.
2.
RayErizo
,,Élőben játszhatják a Resident Evilt a japánok." Ennek a címnek a láttán azt hittem, hogy valami új vírus jelent meg japán terültén amitől az emberek átalakulnak veszett zombikká...és mivel nincs rá gyógymód...jöhet az AK...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...