Megjelent az új Star Wars-játék - de csak mobilra

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
Sem az E3-on, sem a Gamescomon nem hallottunk róla, a Disney nem is igazán hájpolta a Star Wars: Commander érkezését. Az anyag ingyenesen letölthető, de csak az Apple-kütyükre.

Ezt egyre nehezebb kivárni: míg a LucasArts bezárása után beharangozott licencelt címekről még mindig alig tudni valamit, addig mobilos Star Wars-játékból már egy rahedli érkezett. Készült már interaktív könyv a filmek alapján, kártyajáték, sőt a Tiny Tower is kapott egy halálcsillagos kiadást.

És most itt a Star Wars: Commander, ami egy free-to-play Clash of Clans-klón. A játékosok eldönthetik benne, hogy a lázadók vagy a birodalom sorait szeretnék-e erősíteni, aztán a fontosabb Star Wars-karakterekkel az oldalukon építgethetik a bázisukat, védekezhetnek a támadókkal szemben, illetve támadhatnak rá ők maguk is másokra.

Az anyagban természetesen mikrotranzakciók is vannak, a fejlesztések, a katonák kiképzése és az építkezés kristályokkal gyorsítható fel, amiket valódi pénzért is beszerezhetünk - a három fontos tételtől egészen a hetvenesig mindenféle csomag közül válogathatunk. A Star Wars: Commander egyelőre iOS-exkluzív (androidos változat idővel biztosan lesz belőle), iPhone 4S, illetve iOS 7-et futtató iPad kell hozzá alsó hangon.

17.
17.
_Tappancs_
nagyon jól bemutatja, hogy mennyire unalmas ...csak várni és várni kell, nézni órákig a képet... Ki tud ilyennel játszani?
16.
16.
Chrysh
#15: Rég nincs igény stratégiai játékokra, nekem is elvonási tüneteim vannak :S

Tényleg, a Planetary Annihilation-ről tud bárki bármit?
15.
15.
markoci555
Régi mobilra volt értelmesebb SW játék is, most ilyen sz*rokkal kell beérni? A Tiny Death Star unalmassá vált egy idő után, ezt viszont ki se próbálom. Nem hogy Star Wars, de rendes stratégia játékért is szét kell kutatni a szemétdombot az idióta google áruházban, mert tele van az ilyen idióta építgetős cuccal, és nincs egy rendes warcraft szerűség.
14.
14.
névtelenség
Kiújult a PTSD-ém a Force Commande-re asszociálva....
12.
12.
Thevon
Tiszta Clash of Clans,és Boom Beach copy,de ha ki jön ez valaha androidra ki fogom próbálni,mert nagy Star Wars függő vagyok.
11.
11.
Thevon
#5: Ez ingyenes játék.
10.
10.
amperovszki
bolhacirkusz és kész. mind1, almáknak nagyon jó lesz
9.
9.
Ghost26Dave
Maradok a clash of clansnél :D
8.
8.
PaprikaJancsi
#5: Ingyenes. Ennyi pénze mindenkinek van :)
7.
7.
Dark_Temptation
6.
6.
dante92
Úúúúúúúúúúúúúú!!! Jöjjön androidra is! :)
5.
5.
mestermagyar
Na, ez sem fogja kiérdemelni a pénzem.
4.
4.
toriell
#3: Akkor tutira ki próbálom még MA:)!
3.
3.
PaprikaJancsi
Én kipróbáltam és tetszett. A grafika is nagyon szép ;)
2.
2.
toriell
Ahww:DD végre egy új játék:DDD ,mind1 azért ki próbáljuk:D:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...