Film készülhet a The Witcher alapján

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Pontosabban már a második filmadaptációról van szó, hiszen 2001-ben már kaptunk egy sekélyes próbálkozást The Hexer címmel. Bizakodásra ad okot, hogy ezúttal az Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski dolgozik a projekten.

Való igaz, a The Witcher univerzuma elég kiterjedt ahhoz, hogy egy élőszereplős mozifilmet is elbírjon a hátán. Andrzej Sapkowski regényeit nem először viszik vászonra, 2001-ben látott napvilágot a The Hexer című langyos próbálkozás, amely a lengyeleknél futott alacsony költségvetésű TV-sorozatot ültette át egy egész estés filmbe.

A Thenews.pl értesülései szerint az Oscar-díjra jelölt rendező és animátor, Tomasz Baginski viheti fimre újra Ríviai Geralt kalandjait. A CGI-ért a Platige Image Studio - Baginski animációs csapata - felel, amely az 2009-es Antikrisztus és a 2010-es Essential Killing digitális effektusaiért felelt, de ugyanez a brigád rakta össze az első két The Witcher-játék intróját és a Cyberpunk 2077 bemutatkozó videóját is.

Baginski portfólióját látva joggal bízhatunk abban, hogy immáron tisztességes adaptáció születik. Az úriember The Cathedral című animációs rövidfilmjét 2003-ban Oscar-díjra jelölték.

13.
13.
Ecneb
#10: Olvasd el a cikket, utána beszélj hülyeségeket. Nem egy uwe boll féle senkiházi kapta meg a rendezői jogokat, hanem Tomasz Baginski. Megnyugodhat kicsi szíved.
12.
12.
_Botika_
Játékból a legtöbb esestben szar film lesz. Remélem ez kivétel lesz.
10.
10.
markoci555
Jó dolgokból nem kell film, mert elb*sszák.
9.
9.
Blueberry
Hogyis tudna?
8.
8.
Exnem
#7: Szerintem ő nem él ilyenekkel...:D
7.
7.
bitbandita
#6: Milyen sms-t vagy mailt írhat, képzeld el...
6.
6.
Exnem
#5: Mondod ez te, a nyelvészprofesszor.:D
3.
3.
levantine
Végre! Már kezdtem azt hinni, hogy csak szarságokból csinálnak filmadaptációt. A regény nagyon jó, a játék is szórakoztató, már csak egy film hiányzik.
2.
2.
Blueberry
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...