A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy közeleg az iskola rajtja és a nyár vége, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is - logikus, hiszen nyáron nem lehet tanulás helyett játszani. Lássuk a vakáció utolsó hetének premierjeit!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
Törölt felhasználó
#4: Sajnos engem sem anarchoid :( ..a PS Plus-os gagyikról már nem is beszélve :/ ) A Sony nemnagyon tett ki eddig magáért a "nextgen " terén.. sokkal szebb játékokat látok PS3- mon!!! Az Xbox One sem brillirozott eddig...Na de talán a türelem meghozza a nagy cimeket ;)
#13
Norbi! Darksiders 2 WiiU-ra nem kell? 2K- ért adom
#12
jövőhéten lesz jó megjelenés
#11
NorbiiiModerátor
#8: Egyetértek, havi egy ütős cím jó lenne. Én úgy vagyok, h amikor akarok egy játékot, és az anyagiak ezt lehetővé teszik, akkor veszek egyet. Ez kb 2-3-4 havonta van, de azért változó. Most kb 6 Wii U játékom van, ebből már a vásárlásnál kaptam 3-at, volt hogy cseréltem, és volt amiket vettem. Ez fél év mérlege. :)
#10
Azt a teknősös mozit megnézem, csak úgy poénból. :)
#9
Feláldozhatóóóók!!! Na meg az inFamous is jól esne, de nincs PS3-ra.
#8
#7: ez mindennel így van PS4-re is ősszel jön rengeteg jó játék de én csak minden hónapban egyet engedhetek meg magamnak szóval ha mondjuk minden hónapban jönne egy nagy cím az jobb lenne.
#7
NorbiiiModerátor
Nem értem, hogy mit csinálnak a Nintendonál, hiszen míg Ps-re és Xbox-ra folyamatosan jönnek a játékok, addig Wii U-ra alig jön egy-két komolyabb cím. Persze nem kell minden héten játék, de azért sűrűbben jobb lenne.

Későn kapcsoltak rá, hiszen ősztől rengeteg szenzációs cím lesz Wii U-n, csak ezt folyamatosan kéne......na mind1. HAJRÁ Wii U!
#6
Pinball FX2 - The Walking Dead Table,már három hete tolom a game-et!
#5
Törölt felhasználó
inFamous: First Light előrendelve :)

am véletlenül nem szept.10. ? -_-
#4
nextgenek nem kapraztatnak el ;(
#3
Ha már a flipperes TWD cuccról szó esik, akkor a Telltale féle TWD hol marad a sorból? Holnap jön a Season 2 Episode 5.
#2
semmi ami megfogna de majd az ősszel jönnek a címek!