Íme, az új iPhone bemutatásának dátuma

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 28.
  • Hardver
Link másolása
Azoknak, akik szeretik az Apple-termékeket, 2014 tartogat egy fontos dátumot, hiszen hamarosan hivatalosan is bejelentik, és minden bizonnyal be is mutatják majd az iPhone következő generációja mellett az iWatchot is.

Minden bizonyosság szerint legalább egy új iPhone modell és talán az iWatch is bemutatásra kerül majd a szeptember 9-én megrendezésre kerülő Apple-rendezvényen.

"Bárcsak többet mondhatnánk" - írja az esemény meghívóját kiküldő feladó a dátumot jelző képen. Bár konkrétumokat nem kaptunk a konferencia időpontján kívül, azért nem kell nagyon megerőltetnünk magunkat, hogy kitaláljuk mi lesz az event témája, az iPhone hatodik generációjáról szóló hírek és pletykák ugyanis egy ideje már fel-felbukkannak a különféle hardver-orientált oldalakon.

Az előrejelzések azt mutatják, hogy szó lehet még az állítólag régóta fejlesztett iWatch készülékről és az iOS 8 kiadási dátumáról is.

46.
46.
Xtras
a legtöbbre igaz itt is: mind1 milyen telefonod van, ugyan olyan sötét paraszt maradsz mint voltál. Szebb sem leszel, okosabb sem leszel...cserébe látszik milyen ostoba vagy. Fel kell nőni, és tisztán látni.
40.
40.
temes69
ha android akkor csak nexus széria(teló, tablet). ennyi.
39.
39.
aRkye
#38: Teljesen egyet értek veled!!
37.
37.
Andreee
A zene letöltés az csak egy példa volt a sok közül.. És mivel napi használatban van a iphone is nálam meg a sony középkat.Sp azért írom a saját tapasztalatomat nem az újjamból szopom ki.
Ha valakinek ténleg sok idő 1mp hogy betölt amint rányomsz annál ténleg bajok vannak.. Most minek nevezzem azt a rendszert ami állandóan gyorsan reagál mindenre nem bugos meg stb.. Nem stabilnak?! Ezen nem vágom mi volt a röhej.
Jóhogy már nem azt írod hogy olyan gyors az iphone hogy a zsebedbe van elő se kell venned gondolsz egyett hogy megnyitod a böngészőt és már be is töltött :) direkt azért nem iphonet vettem mivel elég gyors nekem ez a úgymond fos sony ráadásul csak középkat mégcsak nem is felső sp. 4.3droid.
Mint írtam 1-2 mp töltés idő nekem tökéletesen gyors.akinek nem az már olyan emberfeletti mint a lucy filmben xd
36.
36.
rokakoma
nekem 4Sm volt megjelenestol, rendkivul stabil rendszer, regota varom a 6t, kb 2 honapja halt meg a 4S. Anyam z1 kompaktot vett maganak mikor szervizeltek az asus padfone 2 tabletreszet ami szepen szetesett, a telefon ep maradt, kellett valamit hasznalnom.
-namost
ez az android egy annyira csinald magad mint egy makett osszerakasa, nemakartam instant lafujjogni.
minden androidos igyugy mondja mennyire gyors a keszuleke, egybol feltunt mindegyik androidnal h mennyit kesik a zarhangja, ocsem meg a samsung s4l aminek az aksija fel ev utan felrobbant, a samsung dobalhatja a szarjait olyan mint a fifa meg az nfs szeriak, felevente uj szeria, biztos kijon anyagarba az ajfon is olcson de most komolyan csak azert uj telot kidobni mert elotte nemgondoltak ra h vizallonak kellene lennie az s5nek meg ilyenek.
minden androidos kaloz amelyik nem az lefogadom az androidjat se tudta frissiteni max az infos haverok, egy ket cimbim ezert kap penzt mert csinaldmagad OS meg youtube how to update. a csaladba csak nekem volt ajfonom a tobbieknek android, senki se tudta frissiteni az androidjat.mellesleg miert vannak reklamozva a szaros virusos appok amik 5 mp alatt ujra feljon. elvileg nem olyan gyenge telefon az asus padfone 2 de ez a 2 honap annyira strapalta h full lassu pedig ures meg clean master meg ram tisztitas, a 4Smnel csak inkabb tobb tarhely kelett volna.
35.
35.
kopic
lol
Pont akkor jár le a Gold előfizetésem.
34.
34.
Batman
Mekkora pojácák vagytok. Nem tudom kit miért zavar az, ha mondjuk Pistike villog a telefonnal, esetleg utolsó pénzén részletre megvesz egy ilyen készüléket. Mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse mihez kezd a kezébe folyt pénzzel, még ha a szülei is fizeti. Inkább magatokon gondolkodjatok el, mert ez a világ így működött és a jövőben is így fog.. ALKALMAZKODJATOK! Sajnos a hozzászólók 90%-a ilyen szakmunkást végzett vagy esetleg 8 osztályos full primitív ember, akik nem értenek semmit csak ujjal mutogatnak.
33.
33.
anarchoid
9. en jon a destiny is.. ez veletlen ? :)
32.
32.
aRkye
#25: Lumia 925 van a birtokomban, és piszok jó! Stabil, gyors, megtalálok rá mindent, amire szükségem van. A 8.1-es frissítés óta csak még jobb lett. Nagyon meg vagyok vele elégedve!
30.
30.
MikelGun82
08.06. Ekkor olvastam egy NAPRAKÉSZ oldalon ezt a hírt :) 28-a van. De a játékhírekben jobbak vagytok, azt csak 2 napos késéssel teszitek ki :D
Mindenki válasszon olyan rendszert ami bejön, de "azért fasza az Android, mert ott lopni lehet a zenéket" érvelésnél kiégtem :D :D
29.
29.
Stranger
#28: Egyébként ha annyi rendszer lenne instabil, optimalizálatlan, bugos fos mint amennyit itt felsorolnak a fanok, már nem létezne ez a piac. Persze a 90%-a hazugság, mert azt a legkönnyebb mondani h "jaj az X márkás telóm mindig lefagyott, bezzeg az Y!") És máris kész a hamis érv, ki tudja bizonyítani h nem így volt?
28.
28.
sanada
Bírom, hogy ha van egy ilyen cikk, akkor mindig a Samsung és Apple fanatikusok ugranak egymásnak. :D

Amúgy igen, az Apple egy túlhájpolt márka és igen a legtöbb kis felhasználójuk egy Önelégült ökör, ahogy az egyik videóból is kiderült itt. Rengetegen sírnak, hogy nincs pénzük, de mindegyiknél ott van az új ájfón, ha még részletre is... Aki pedig az androidot szidja, meg az optimalizálatlanságát, az biztosan nem tartott még a kezében egy HTC One okostelefont.
26.
26.
Ra1D3n
#12: Dehogy jelent felsőbbrendűséget. Félreértés ne essék, nekem is iPhone-om van, és tervezem is megvenni ezt az újat, de semmi felsőbbrendűség nincs benne. Ma már az utolsó szarrágó köcsögöknek is iPhone-ja van. Nem féltem én tőlük a telefont, nem erről van szó, de presztízsértéke ennek a telefonnak sincs már. Ahogy manapság a BMW-nek, Audinak és a Mercedesnek sem(akármennyire is kurva jó autók), mert az utolsó hülye naplopó cigány is azokkal járkál erős túlzással, meg a sok hülye takony bele van ültetve apuci meg anyuci kocsijába... Nem irigylem tőlük, de így ugrik manapság egy autó presztízsértéke a topról, a nullára. A presztízsérték manapság csak akkor van meg, mikor fizetsz érte egy húzós összeget, aztán onnantól kezdve semmi...
25.
25.
toriell
#23: Bocs..de szavaidból úgy értesültem,hogy az Android a kiváló rendszerek közé sorolod.Annyit hozzá teszek ,hogy igenis téma,lásd a Samsung S4 /S5 mind2 félév után problémák merültek fel,képeket törölt magától,nem tudták fel venni a telefont mert nem reagált semmit..Csak azért mondom,mert ezek a tények élő bizonyítékok,nálam az Iphone 5s életben nem csinált még semmi rosszat,de hozzá teszem ,hogy az Android rendszer sokkal több lehetőség van benne ,mint mondjuk egy IOS rendszerben.De,hogy azt mondod,hogy nem téma... mert stabil a rendszer?!... Hát szerintem egy okádék stabilizálatlan rendszer az egész Android ,ahogy van.. ,és nem azért mondom ,mert Iphone-om van,csak azért mondom mert előtte Sony Xperia T /Z volt ,utána egy S4 -es Galaxy a tulajdonomba.. és hát lószart sem ért a a letisztult Android rendszer amiről te beszélsz..:) Kutya szart nem ér.. Itt vagy Windows vagy IOS rendszer a stabil..de ,hogy android... ezen jőt nevettem...:) Persze ,tiszteletben tartom a véleményed,én csak a sajátomat írtam le válaszképp..:)
24.
24.
Gykrizsi
Mi nemrég vettünk egy Ipad mini-t, és azt kell mondanom, mérföldekkel jobb, mint az ugyan ennyiért kapható androidos társai. Sőt, a remek optimalizáció miatt, minden új játék tökéletesen fut rajta. Nem tudom, telefonoknál hogy áll a dolog, de ha valaki erős táblagépet akar, amin minden, tényleg minden játék jól fut, és árban is kedvezőt, akkor ezt csak ajánlani tudom.
23.
23.
Andreee
Teszem hozzá úgymond stabil iphone rendszer khm.. A szaros sony sp egy év után ugyanolyan gyors akadásmentes mint amikor megvettem. Mai androidos teloknál ez a stabil rendszer már nem téma. Csak ráadásul én is iphonet akartam volna,úgy mondom ezt hogy a párom iphon-ja nem 1percig volt a kezembe használatban.
22.
22.
Andreee
Ha nem lenne zárt az apple még jó is lenne.. Nem győzöm küldeni páromnak a iphone 5c-re a zenéket mert letöltöm ingyen bármit droidról 1perc sincs még iphonen meg fizethetsz érte :/ az én fostos sony sp ennyiből jobb.. Bármit megszerzek nem a csóroságról szól a dolog de a okos ember minek veszi meg mikor ingye ugyanazt letölti?!
21.
21.
aRkye
#19: De ez autóknál is így van, meg szinte mindenben. A nevet is megfizeted, de tény, hogy a minőséget is fedi az árjegyzék.
20.
20.
hydraxon91
#12: Nekem van egy iPad 2-őm de egyáltalán nem érzem magam felsőbbrendűnek. Se most se amikor megvettem. Sőt ma már szinte utálom mert közel se olyan nyílt mint az Android telefonom. Legszívesebben fognám és lecserélném egy Samsung Galaxy Tab Pro 8.4-re
19.
19.
Stranger
#17: Nem az a lényeg, hogy mennyire minőségi, hanem hogy egyáltalán van-e értelme. Legyen az 100 ezres samsung vagy iphone.
18.
18.
Neo1989
#15: Senki nem mondta h sz... csak mondjuk amennyibe kerül azért a pénzért más is van olyan jó.
Meg inkább a márkáról szol az egész nem véletlen h az Apple évente kinyom egy új modellt mert tudja h a névvel el tudja adni. Tök mind 1 h mennyit kér érte megveszik mert státusz szimbólum.

Ez a lényeg.
17.
17.
aRkye
...és megy a szokásos okoskodás, fikázás...
Egy munkatársammal tanakodtunk néhány hónapja, hogy érdekes az a tény, hogy az Apple mindig egy lépéssel előrébb van a többieknél, és persze stabil rendszerük van. Volt már kezemben, de ez nem jelenti, hogy már tudok is bármit mondani róla, azon kívül, hogy gyors, tetszetős. Szerintem a minőség árát mindig is meg kellett fizetni, s ez így is marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...