Blogajánló: Elkezdődött...

Szeptember elsejét írunk, szakad az eső, és még hétfő is van. Sugározza az életkedvet a város ezen a csodálatos napon, de ne csüggedjetek, a blogíróink legalább kényeztetnek minket írásaikkal. Ha nem lesz áramszünet...

Na meséljetek, milyen volt az első nap? Becsöngettek? Recsegtek a füzetlapok és pörögtek a golyók a tollbetétek hegyén? Esetleg megúsztátok a tanárok tekintetét és csupán egy egyszerű munkanapon vagytok túl? Annyi baj legyen. Nem ez volt az első, és nem is az utolsó nap, amit azzal töltünk, hogy pallérozzuk, vagy épp terheljük az elménket. De munka után édes a pihenés, így hozzánk most valamivel közelibb témával kényeztetjük a szemeteket. Jó olvasgatást!

A játékok sötét oldala - Claymen összefoglalja nekünk, mik a játék azon pillanatai amikor legszívesebben berúgnánk a kijelzőnket és kettétérdelnénk a billentyűzetet. Zseniális. Biztos vagyok benne, hogy egytől egyig mindenki talál majd benne olyat amitől elmosolyodik néhány pillanatra.

Példaképeim, Hőseim - Nektek kik voltak azok a létező vagy fiktív szereplők az életetekben, akik meghatározták a személyiségeteket? Nekem Nikola Tesla, Dr. Emmet Brown és Aragorn. Yanez összeszedte a sajátjait. Vessetek egy pillantást rá, aztán bővítsétek a listáját a ti bejegyzéseitekkel!

Star Wars: Kánon és Legenda - Army1990 alias Banderas egy részletes leírásban szedi össze a Csillagok háborúja kánon- és kiterjesztett-univerzumának hivatalos megítélését, múltját és jövőjét. Aki szeretne mélyebben belelátni a történet sorsába, annak mindenképpen hasznos olvasmányt jelent majd bloggertársunk első munkája.

Lehet-e a videojáték művészet? - Érdekes kérdést vesézget gregorpgm. Minek kellene tekintenünk a videojátékokat? Talán egyszerű szórakozást nyújtó semmiségekről van szó, vagy az olykor komplex és drámai történet, a festői helyszínek és részletes karakterek, valamint a mesterien megkomponált zene valami többé, a művészetek új formájává emeli őket? Ti mit gondoltok?

Darksiders Wrath of War Teszt és Darksiders II Teszt - War és Death kalandjairól ír souskes a hack and slash műfajt jelessel képviselő Darksiders két részének tesztjében, melyek megérdemlik a kiemelést.

8 komment - szólj hozzá!