Blogajánló: Elkezdődött...

Szeptember elsejét írunk, szakad az eső, és még hétfő is van. Sugározza az életkedvet a város ezen a csodálatos napon, de ne csüggedjetek, a blogíróink legalább kényeztetnek minket írásaikkal. Ha nem lesz áramszünet...
  • Írta: Arell

Kommentek

#8
Köszönöm hogy újra bekerülhettem, nem számítottam rá, ennyi nagyszerű cikk mellett. :)
#7
NorbiiiModerátor
Grat mindenkinek!
#6
Nem vagy egyedül,Frank. :) Jómagam óriási Miami Vice/Don Johnson rajongó vagyok. Elõbb évadai ott figyelnek a polcomon,DVD formátumban,utóbbit pedig egyéb filmjei miatt is kedvelem(nagy kedvencem,a Harley-Davidson és a Marlboro Man,szintén ott van a polcon),nem beszélve a számairól:Heartbeat,Let it Roll albumok(ezek csak azért nincsenek meg,mert nincs bakelit lejátszóm...még)
#5
Gratula mindenkinek.
#4
#2: Ez most komoly? Én meg azt hittem, hogy csak én vagyok olyan csodabogár, akinek gyermekkorában ő volt az egyik nagy példakép :))

#1: Yanez. A fene a jó dolgodat :)))

Amúgy szerintem mostanában a blog részlegben nemcsak elképesztő mennyiségű írás született, de rengeteg közülük nagyon jó, és színvonalas. Nem könnyű a blogajánló szerkesztőinek a dolguk, az biztos :) Grat mindenkinek :)
#3
Jó ajánló lett! :)
Köszönöm a leírást :D
#2
Példaképem? Ha fiktív személy,akkor csak is Sonny Crockett.
#1
YanezModerátor
Gratula bloggerek, és köszönöm a listába kerülésemet! Itt amcsiban a szeptember elsô hétfôje mindig ünnep (labor day), így munkába sem kellett mennem. Pihi van! :)