Elstartolt a Warframe Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
Immáron az Xbox One-tulajok is belekóstolhatnak a Digital Extremes free-to-play lövöldéjébe, amely egy egészen egyedi sci-fi világba kalauzolja el a nagyérdeműt. Természetesen az összes eddig megjelent tartalommal kiegészítve.

Habár a Warframe alapesetben free-to-play cím, ha szorgalmasan gyűjtögetjük a különböző matériákat és tervrajzokat, jó pénzért elpasszolhatjuk az ingame piacon, amit aztán visszaforgathatunk a játékba fegyverépítés címén. A Digital Extremes alkotása Xbox One-on is elstartolt, de a frissítések továbbra is rendszeresen érkeznek majd mindhárom platformra.

12.
12.
Dreadlox
#9: Én nemrég hagytam abba, mert eddig nekem is tetszett minden, de egyre többet kezdett el crashelgetni és csak olyan hülyékkel dob be egy mecsbe, akik vagy 0-24-ben kecskepornót seedelnek, vagy türmenisztánból basszák magukat p4es géppel. Igy (mert miért ne) a rendszer ált a legszarabb hostot választja ki és össze-vissza laggol a játék. Ebből a kettőből elegem lett. Mert a farmolás az muris volt. De az h pl néha futok csak olyan emberrel össze akinek 60 alatt van a pingje.
10.
10.
biohazard rex
#9: És mégis mi az a nagy világ? :D
Fegyvereket meg karaktereket kell húzni lvl 30-ra aztán ha már minden megvan klánnal lehet építeni épületet, hogy tudjál craftolni még fegyvereket hogy azokat is ki tudd maxold
A mostani eventben ki unlockolni az összes dolgot konkrétan 40 perce-be tellett.
Az elképzelés jó, a kivitelezés is, csak az egyéni képességekre épülő kihívás hiányzik a játékból, pedig a játék mechanikája megengedhetné ezeket. Vagy 2 hiteled az ellenséget mert elég erős a fegyvered, vagy túrhatod egész nap meg se érzi :/

Persze még így is simán pofán veri a F2P játékok nagy részét, de még a "fizetős" játékok nagy része is elbújhat mellette, ami a tartalmat illeti.
9.
9.
jusanyk
Hirtelen sok lett itt az indokolatlanul rossz kritika, így én is szólnék pár szót. December óta játszom vele, a játékórát meg lehet becsülni.
Tény, hogy az elején kicsit lassabban szippant be a világa. Viszont ha egyszer elkapott, nem nagyon fog ereszteni. Ha az első néhány óra után feladod, olyan mintha egy filmet a főcím alapján ítélnél meg.
Egyértelműen az egyik legjobb játék, amivel eddig dolgom volt, és nemcsak szerintem, mivel legutóbb a legjobb FreeToPlay címet is megnyerte közönségszavazás alapján. Óriási tartalom, rengeteg teljesen különböző távolsági és közelharci fegyver, egyedi karakterek, iszonyatosan élvezetes harcrendszer, és hetente jönnek az új patchek.
Az egyik gyenge pontja, hogy a folyamatosan frissülő tartalom miatt néha kicsit bugos tud lenni, illetve én inkább nem mondanám rá, hogy FreeToPlay.
Szívesen látnék már egy jó kis mindenre kiterjedő tesztet a játékról, mert szerintem nem sokan tudják, mi is ez, viszont a hírnevét már rég kiérdemelte, és ott a helye a nagyon között.
Azt ajánlanám, hogy aki teheti, próbálja ki, mert mindent tud, amit egy 16k-s játéknak kell, sőt bizonyos téren még többet is.
8.
8.
Dreadlox
#4: Örülj neki h ingyen a kis picsád alá tolnak valamit és nem kell 16k fizetned érte hogy DLC-kkel lehúzzanak további 10kra....
7.
7.
anarchoid
Na ez lett az elso jatek xen amit letoroltem hdd-rol mert meg a helyet is sajnaltam tole,

rettenetes iranyitasa van kb 2 perc jatek utan dobtam...
6.
6.
SkiingOstrich
tényleg rossz ,de hát nem kötelező játszani
4.
4.
Blueberry
Leszedtem hátha vmi játszható,de az unalom miatt a practise-en se jutottam túl,adnának már vmi rendes game-et erre szarra,ha más nem akk pénzért
3.
3.
simon 555
#1: Mert kurva jó játék :D
Próbáld ki, nekem sem tetszett, de lekaptam a múltkor és egyben vagy 4-5 órát le is toltam vele.
2.
2.
simon 555
Játszható a játék platformok közt? Tehát PS4-ről tudok játszani XO és PC játékosokkal?
1.
1.
Blueberry
Miért akarnak ilyen szarokat lenyomni azoknak a tornkán akik komoly pénzért megvették a gépet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...