NBA Live 15 - íme, az előtrailer

Öt héttel a megjelenés előtt futott be az EA Tiburon kosárlabda-szimulátorának első videója, amely a vizuális effektekre koncentrál. Szó se róla, a látvány terén tényleg előrelépésről beszélhetünk, de vajon a játékélmény is jobb lesz?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
#2: lesz majd biztos
#7
#6: ezer köszönet :)
#6
#4: 2Chainz - I'm Different:
https://www.youtube.com/watch?v=e2QKlmMT8II
#5
Elő?XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kis elírás:)
#4
nem teljesen ide tartozik, de nem tudjátok a szám címét ?
#3
Nem tudom, de én az NBA Liveokat soha nem igazán szerettem. Talán az NBA Live 96-ot még igen, de az nagyon rég volt. Én azután azt láttam, hogy csak minimális előrelépések jöttek, darabos volt a mozgás, gagyi a grafika, röviden minősíthetetlen volt. Aztán mikor először kipróbáltam az NBA 2k-t (talán a 08, vagy 09-et) akkor rögtön éreztem, hogy igen, ez az, ezt nagyon eltalálták. Azóta eltelt jó pár év, és ebből egy ideig azt éreztem, hogy finomságokban lépeget előre a széria, azonban az elmúlt három rész már az egyet előre, kettőt vissza jelleggel operált.
Épp ezért is lett volna helye a next-genre váltáskor megint az NBA Livenak, de nagyon durván mellélőttek az előző résszel. Szerintem grafikailag nem lett rossz, a körítés az magasan veri a 2k igénytelen megoldásait, de ami a legfontosabb lenne, a játékmenet, az még mindig ugyanolyan darabos volt, mint mielőtt kényszerszabadságra vonult volna a széria. Egyébként az sem egészen világos, hogy mit vártak el, vagy hogy akartak a 2k-jel versenyezni úgy, hogy csak a két bébikorban járó konzolra adták ki. Oké, a next-gen csatát nyerhették volna, de szerintem tavaly még biztosan nem volt elég eladott konzol ahhoz, hogy behozza az árát a kizárólag next-genre gyártott játék.
#2
#1: remélem lesz demo hogy ki lehessen próbálni.
#1
Ebből nem sok derült ki :D A sima videóban is szebb a 2K ennél...ha kijön egy játékmenet videó kicsit talán okosabbak leszünk, ha látjuk mozogni a játékosokat meccs közben. De szerintem az emberek nagy része marad a 2K féle kosárlabdánál (Én is). Az a baj nagyon jól kéne sikerülnie ennek, hogy legközelebb újra kiadhassák, mert a konkurencia igen felnőtt a feladathoz és egyeduralkodó lett menet közben, holott még a régi NBA live-ok is, de jók voltak...