Armored Warfare - tankcsata Obsidian módra

Az Obsidian Entertainment nem csak szerepjátékok fejlesztésében érdekelt, hiszen egy free-to-play tankos MMO-t is készít Armored Warfare címen. Most a PAX Prime-on levetített félórás prezentációt nézhetitek meg.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Nem baj ha pezseg egy kicsit a piac. Legyen jó a játékegyensúly, szépen legyen optimalizálva (teszem azt rendes többmagos támogatás) és már váltok is a Wot-ról. A WT GF-nél meg amíg nem kalapálják ki magas tier-ben a játékegyensúlyt csak vegetálni fognak továbbra is. Nem lett Wot killer, pedig sokan jósolták...
#10
Modern WOT, de nem baj kellenek a modern tankok is! Amúgy nem értem, hogy a #6 hozzászóló miről beszél, hiszen csak két az az 2 tankos játék van a piacon, és ez lesz a harmadik. FPS játékkal viszont terítve van a piac, MOBA is akad 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 db, zombikból sem szenvedünk hiányt. :D
#9
Nem látok semmi újat eben a játékban és nem a grafikára értem, teljes egészében egy Wot Copy a legrosszabb hogy arty is lesz a játékban és ugyan úgy mint a Wotban ami sok játékost idegest. Mert ugyebár vannak játékosok akik képtelenek megtanulni játszani ezért kezdenek el arty val játszani.
#8
#2: Ha a Ground Forces alatt a War Thunder tankjaira gondoltál, akkor az kb csak 1000x jobb mint a WOT :D
#7
Nektek mennyire tetszik a bf3 tankcsatás modja?
#6
Végre már hogy, hiszen tankos játékból sosem elég! Teljesen normális ugyanazt más címmel kiadni, hiszen ez kell a búzavirágoknak! :)
#5
Jó lesz ez max lesz belőle videó azt repül a selejtek közé.
#4
ez igen normális tankos játék
#3
#2: Vérszegény ctrl+c, ctrl+v, az, hogy van bot-ok elleni harc nem lesz elég... Az meg extra szégyen, hogy még a célkeresztet is lopták.
#2
Egy az egyban WOT koppintás.
Kb annyira lesz konkurense mint a ground forces.
#1
Végre egy normális tankos játék és nem egy foshalmaz mint WoT. Várom szeretettel!