Beyond: Two Souls - feltűntek a PS4-es trófeák

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
Gyakorlatilag 90 százalék, hogy a Quantic Dream tavaly megjelent pszichológiai thrillerje a Sony új konzolján is tiszteletét teszi. Ezúttal a játék PS4-es trófeáit halászta elő a PSN-ről egy erre szakosodott weboldal.

Nem ez az első eset, hogy a PS4-es Beyond: Two Soulsról pletykálnak: áprilisban egy programozó portfóliójában tűnt fel az új verzióra utaló bizonyíték, júliusban pedig két egymástól független webáruháznál is előrendelhetővé vált a játék.

Ezúttal az achievementekre és trófeákra szakosodott Exophase közölte le a Quantic Dream alkotásának PS4-es trófeáit. Állítólag egyenesen a PlayStation Networkról származnak az adatok és a lista elkülönül a PS3-as verzióétól.

A csapat jelenleg egy még bejelentésre váró PS4-es játékon dolgozik, amely valami újdonság lesz. A stúdió társ-vezérigazgatója, Guillaume de Fondaumière már korábban elhintette, hogy "soha nem klónozzák a saját, vagy mások projektjeit, mindig az egyedi élményekre törekszenek".

Hogy ebbe a hitvallásba belefér-e a Beyond: Two Souls Director's Cut kiadása szebb látvány, jobb framerate és urambocsá' bővített jelenetek mellett, azt még nem tudni. A The Last of Us: Remastered sikere után nem lennénk meglepve, de várjuk meg a hivatalos bejelentést.

34.
34.
Blueberry
Minek eröltetik ezeket a remastered sz@rokat?inkább hagynák már a ps3-at,annyi játék van már ara,minek a 4re is? Avuljon el mint a ps2 és csínáljanak a 4re új játékokat
33.
33.
Blueberry
Minek eröltetik ezeket a remastered sz@rokat?inkább hagynák már a ps3-at,annyi játék van már ara,minek a 4re is? Avuljon el mint a ps2 és csínáljanak a 4re új játékokat
28.
28.
SwordFish
#12 kretén
25.
25.
lacinho01
Igaz amadeusz annyit nem ér ez a játék amennyiért vesztegetni fogják látatlanban 15eft ra saccolom mert az alapjáték tul rövid csak a választások miatt lehet többet kihozni belöle. Vajon mi lesz benne az ujitás.? A teljesképernyő? Á felejtős inkább ezeket az ujrakevert ps3játékokat adnák ps plusba ezek helyett a szarok helyek amik vannak
24.
24.
lacinho01
Lassan kiadják az egész ps3 játék felhozatalt ujrakeverve.
20.
20.
SLi
#19: ja még egy Uncharted trilógiát elbírnék viselni
19.
19.
SLi
#6: +1
nekem sem volt PS3-am és már nagyon vártam ezt a hírt
16.
16.
Neo1989
Én örülök annak h csinálnak ilyeneket mert nekem anno a God of War 1-2 is így van meg.
Meg példának okáért a Halo 2-t gyakorlatilag lehetetlen beszerezni.
Tehát ha nem lenne ez az újra kiadás akkor v ki lecsúszna X címekről.
Nagyon jó ez h van, pláne annak aki null kilométeres az első konzoljával.
Bepótolhat egy csomó címet, és még jobban is néz ki.

Én részemről fél karomat adnám egy nfs underground 2 HD-sitet verzióért, pl.
15.
15.
PaprikaJancsi
Jeee, még egy HD Remake! Nagyon vártam már egy HD Remaket, mert annyi ÚJ játék van :D
14.
14.
Megmondókapitány
#8: Egy portot elkésziteni negyed annyi erőforrásába sem kerül 1 cégnek, mint 1 komplett játékot, ergó amellett már biztos dolgoznak valamin... nem azok a hibásak, akik portokat csinálnak... minden generáció váltásnál lassan jöttek be az új játékok és ezek az időtartamok egyre csak nőnek, mert valamivel komplexebbek a mai (minőségi) játékok, mint mondjuk a ps2 idejében voltak, ott azért lényegesen gyorsabban ellepték a piacot az új játékok, de a ps3-nál már jóval lassabb volt...
13.
13.
green01
Ez nagyon jó lenne mert ps3 nál nekem kimaradt mert eladtam de most ps4en alig várom hogy végigtoljam nagyon tetszett a demója anno.
Aki meg azt modja hogy ennyi a next gen mert csak ps3 játékokat húznak fel az vigye végig a Tomb Raider t ! himetetlen amit ps4en abból kihoztak eszméletlen gyönyöű és fantasztikus játékélményt adott úgy is hogy ps3 on 2 szer végigjátszottam.
11.
11.
KopyAti
Én is nagyon örültem a ps4-es The Last Of Us remastered-nek, mert bepótólhattam ezt a remek játékot, x360-as érám után.
Ez is meglesz! Szerintem meg pont jól csinálják, mert úgy gondolom, hogy sokakat elcsábított a Sony a MS től a ps4-el, s így eme embereknek ezek igazi kincsek!
10.
10.
monsu
Én örülök neki! Soha nem volt konzolom, de nemrégiben elegem lett a pc építgetésből, és elszórtam az összekuporgatott pénzemet egy ps4-re. A Last of Us előtte is nagyon vonzott már, mert láttam, hogy mindenki oda volt érte, úgyhogy én annak is kifejezetten örültem, hogy kijön next genre. És ennek is örülök.
9.
9.
#8: Én direkt megnéztem a korábbi konzolok launch címeit, hát ugyanez volt a helyzet mint most, NFL, NHL, NBA, NFS, COD, most meg BF4, plusz egy két ilyen-olyan kisebb game. Régen is ez volt, most is ez van, csak most plusz még jönnek a Remastered cuccok, főleg olyanoknak, akik nem tolták anno, de egyébként a The Last of Us esetében ha játszottam volna is megéri, mert egyszerűen nagyon jó játék, én akár még egy Dead Space-t is megvennék újra remastered-ben mert végvittem xbox-on vagy 10x, aztán PS3-mon 5x, végül PC-re is beszereztem amikor szinte ingyen adták a humble bundle-ben csak hogy meglegyen, mert bele vagyok zúgva azóta is :-D

Na de PS4-re visszatérve, még 1-2 évig ez lesz, hogy minden crossgen, remastered, remake, és majd utána lesznek ONLY PS4 cuccok is, addig kár érte sírni, mert NEM LESZ olyan. Egyébként azt meg kifejezetten komálom, hogy a PC-s címeket PS4-re dobják, azok jó minőségűek, mint például az Outlast, Blacklight vagy az érkező Shadow Warrior! Azt is beszerzem :)
8.
8.
Gykrizsi
#6: Nem az a bajom, hogy ezek a játékok vannak, hanem, hogy más meg nincs. Ne remake-re épüljön már fel az egész felhozatal. Plusz nem értem, hogy ezek a játékok mért nem futnak a gépen (a ps3 változatuk). Ja, ja "lehetetlen megoldani", bezzeg a nintendonak sikerült megcsinálni, simán fut rajta a wii-s játék. El nem hiszem, hogy egyáltalán próbálkoztak megoldani a dolgot.
7.
7.
Gykrizsi
#4: Ez ok, ezt még meg is értem, de akkor legalább az árak lennének reálisabbak. Másik vicc, mióta megjelent ps4-en, a 3-as forgalmazása megszűnt látszólag (sok boltban nem kapni már), pedig ez a játék nincs egy éves.
6.
6.
Megmondókapitány
#4: Tökéletesen igaz.

De naná, hogy mindenhol kell fröcsögni valamiért. Nem kell a játék mert már megvan? Nem fizetsz érte. Ennyire egyszerű. Persze aki máshoz nem ért, csak a siráshoz, az úgyse fogja ezt belátni.
5.
5.
Sun9us
Remélem megjelenik a Doom-is ps4-re, 1080p, 60fps-el, én tuti adnék érte 16000-et.
4.
4.
temes69
ezeket az olyanoknak csinálják akiknek nem volt előző generációs konzoljuk. nekem sem volt, és kvára örültem a last of us-nak. ha lett volna ps3am, akkor biztos nem veszem meg, de így tuti vétel volt. ezt is megvenném ha jönne. a last of us, meg a beyond: two souls miatt anno majdnem vettem egy ps3at. amúgy meg nem volt 18ezer, hanem 16k, digitálisan meg 14k.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Gykrizsi
Ez már vicc. Én értem, hogy egyszerű dolog az újra kiadás, de kérem, hogy csak ilyenekkel feltölteni egy "játék kínálatot". Ha még lenne értelme, pl.: új rész előtt bepótolni a régieket (Master Chief kollekció, de ps-en is vannak ilyenek), de így szimpla pofátlanság.
Hallottam olyanról, aki megvette a Last of Us még egyszer. Kíváncsi lennék, 5 pixellel élesebb képért megérte-e 18000 Ft-ot fizetni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...