Így multizunk a Call of Duty: Advanced Warfare-ben

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
A Sledgehammer jóvoltából most mélyebben belenézhetünk a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos üzemmódjába egy friss és ropogós trailer segítségével. Megannyi testreszabási lehetőség, exoskeletonok - mi kell még?

A fejlesztők nem akarják radikálisan megváltoztatni az évek óta jól működő formulát, csupán még mélyebb testreszabási lehetőségeket adnak hozzá, az exoskeletonok szerepeltetése pedig rugalmasabb mozgást és játékmenetet eredményez. A Call of Duty: Advanced Warfare új előzetesében szó lesz még a térképekről és a többi online játékmódról is.

A shooter november 4-én landol a boltokban PC-n. Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

29.
29.
Wackor
28.
28.
hahota
#21: Na ne mond te antropológus. Inkább méregesd a himbilimbidet.
27.
27.
Dreadlox
Lenne benne potenciál, ha változtatnának az egész játékmeneten.
26.
26.
ALpH4
Hát a codnak az szerintem az a baja hogy minden évben jön ki egy... És igy sokszor tényleg csak másolják egymást. Mindegyuk felylesztő másolja a régit,de most ez egy uj fejleszto csinálja igy lehet h lesz benne valami eredeti is
25.
25.
Dark_Temptation
#23: nem mondanám. először a multis pályafutásomat a cod4-el kezdtem. imádtam nagyon jó játék a mai napig. (előtte haverral toltam a bf2-őt) de az nem fogott meg annyira. aztán áttértem a bf-re nagyon nagy bf van voltam a bad company 2 óta a bf3-ba szó szerint szerelmes voltam egész nap csak azzal játszottam a bf4-et előrendeltem és 1 óriásit csalódtam mert úgy szar a játék ahogy van. néha napján bf3-at nyomok vagy cod4-et de más codot is csak ingyenes steam hétvégén nyomtam. szóval nem istenítem a codot egyáltalán. de már belefáradtam a bughalmazokba. én imádok felvenni gameplayeket montázsokat csinálni. és ilyen szempontból a codot preferálom. bf-ben egyfolytában vennem kell. így rosszabbul is fut a játék. a játékosok idióták. codban ez sokkal egyszerűbb van a játékban beépítve saját felvevő ami rögzít mindent nekem csak le kell mentem a clippeket és ennyi. bfben meg csalódtam úgy ahogy van.
24.
24.
jonyjok33r1991
#23: bocs az "előnye" kimaradt :D :D
23.
23.
jonyjok33r1991
#15: Igazad van a szériákkal kapcsolatba. Tudjuk jól hogy mindegyiknek meg van a hátránya...
Battlefield BC2 (Szerintem) Jó kampány és jó multi
Battlefield 3 Szar,unalmas kampány, rohadt jó multi
Battlefield 4 Úgyszint szar kampány, a multival nem lenne gond ha nem lenne gond mai napig teli buggal még 360-on is.
Battlefield Hardline én véleményem szerint Érdekes egy stílust adtak neki és én kíváncsian várom de ha annál is teli lesz hibával akkor nálam kifujt a BF újabb részei ha lesznek.

COD Széria....hááát a story rohadt jó az Modern Warfare kezdete óta(nem értem miért nem csináltak fimet valamelyik részekből) :)
Multi hát a COD4MWnél jó volt meg még a következő 2 résznél is. De hát az a nagy igazság hogy elment már sok embernek a kedve az összestől mert semmi újat nem nagyon raktak a multiba. :/ És aki még a codot isteníti multiba azt én véleményem szerint sajnálni tudom ( és szerintem te is így vagy vele Dark_Temptation ahogy a szavaidból kivettem) :)

A gépigényes dologhoz nem tudok mit mondani mert én már nem fogok fejleszteni gépet,csak ha sok pánzem lesz :D
Inkább boxon tolom. :)
22.
22.
jonyjok33r1991
#5: Igen igen meg egy kis holnap határa belekeverve :D
21.
21.
Wackor
#20: Ezigen, látom nagy az arca valakinek
20.
20.
hahota
#9: Látom, már kívülről fújod, miért szar a széria, minek kéne másnak leírni. De azért ne húzd a pofád, apukád majd megveszi neked.
19.
19.
leilu
Az ugrálás meg a láthatatlanság engem is zavar de az az én bajom hogy nem vagyok elég képzett:)
18.
18.
névtelenség
Tököm se érti miez a Bf-re mutogatás a cod-osok részéről, mikor a vak is látja, hogy melyik gyakorolt nagyobb hatást a másikra.

Nem véletlenül "langyos" a Bf3 és 4.
17.
17.
Sakee
#12: na jahh, eddig én is azért bírtam,meg nem voltak ilyen Halo,,meg Battlefield elemek benne... most meg .... ugribugri, láthatatlanság...megmiegymás..... elő van rendelve (mint az előző 4is, csak ezzel játszok,ha játszok)
Ha valakit zavar,azzal szívesen elbeszélgetek élőben. :)
16.
16.
Raam989
#12: És a WWII-vel hogy azonosuljon az ember?
15.
15.
Dark_Temptation
klón ide vagy oda, fos ide vagy oda, ha nem basszák el a pc-s portot. úgy mint a ghostnál hogy 6 giga ramot írnak aztán a játék nem eszik 2 gb-nál többet, akkor talán még meg is veszem. a battlefield széria is már úgy szar ahogy van. a 4 től kezdve. full bughalmaz az egész. a hardline pedig 1 irtó nagy baromság lesz. szóval nem nagyon maradt más mainstream shooter.
14.
14.
#12: Batman sehogy.

#11 ...és így lett a Destiny :)
13.
13.
névtelenség
#12: Uram atyám Batman visszatért! Kérlek maradj és írj!
12.
12.
Batman
Visszatalálhatnának már a második világháborúba. Ez egy elbaszott titanfall klón. Ezekkel hogy azonosuljon az ember? vicc.
11.
11.
shooter1234
Régebben valamelyik COD készítő csapat felvetette az ötletet, miszerint elmenne a sorozat ilyen Borderlands irányba. Na nem a hülyeség szintjén, hanem azt a játékstílust szerették volna megvalósítani. Szerintem jó ötlet lett volna egy ilyen MMOFPS féleség cooperatív kampánnyal, bejárható területekkel meg pár járművel, a szintlépés meg a fejlődés kb. maradhatott volna ugyan az, mint eddig. Meg mellé megcsinálhatták volna a szokásos PVP multit.
10.
10.
McDuff
szuper,már csak a titánok hiányoznak! This is innovation!
9.
9.
Pharaoh
6#: Ezek a szövegek is nagyon unalmasok már (amiket egy olyan játékohoz írkáltok, amit állítólag nem játszotok már évek óta, utáljátok és nem érdekel titeket):

-"évente" jönnek az új részek
-sorba jönnek a DLC-k és revolvert fognak a fejemhez, hogy megvegyem őket
-megint egy rókabőr, semmi újítás és teljes áron adják
-ez egy csőjáték
-scriptelt az egész
-semmi taktika
-nem fejlődik a grafika
-rövid a kampánya
-nem tudok érvényesülni a multiban (camper-ek, shotgun-osok stb.)

brühühü!
8.
8.
Szerintem nagyon király, talán ismét visszatér a Modern Warfare 2 hangulat nálam, jó lenne, mert azóta nem volt olyan jó a COD multija, nagyon várom már :)
7.
7.
eszem
No offense, de aki a játékmenetre azt írja, hogy megint ua., egy kis pályás lövöldébe még is milyen változásokat szeretne? Nem játszok CoD-al de tényleg érdekel, hogy mi az amivel szerintetek fel lehetne dobni az "egykaptafa" multit.
6.
6.
hahota
#5: Igen, plusz teleszarják mikrotranzakcióval egy amúgy 40eFt-os játékot (DLC-el) Így készül egy hatalmas fos. A játékmenet meg ugyanaz, baromi unalmas már. Ezt megkapom COD4-ben is.
5.
5.
ALpH4
csak nekem van olyan érzésem h ez egy jó kanálnyi titanfal és egy csipetnyi crysis???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...