Hazánkban is megjelent az Xbox One

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Az alaposság kedvéért szólunk, hogy tegnap óta Magyarországon is kapható az Xbox One - immáron hivatalosan. Miért jó ez nekünk? A terméktámogatása például zökkenőmentesebb, mint a szürkeimportból származó konzoloké.

A Microsoft hazai képviselete örömmel jelentette be, hogy immáron Magyarországon is kapható a cég újgenerációs asztali konzolja. Olvassunk bele a hivatalos közleménybe!

"A 129.900 Ft árú csomagok mindegyike tartalmaz egy Xbox One konzolt 500 GB-os merevlemezzel, Blu-Ray lejátszóval és beépített Wi-Fivel, egy vezeték nélküli Xbox One irányítót és egy 14 napos Xbox Live Gold hozzáférést biztosító letöltőkódot az Xbox Live szolgáltatáshoz.

Az Xbox One konzolt Kinect szenzorral is megvehetjük,159.900 Ft áron. Akik ezt a csomagot választják, azok a fentiek mellett egy sor új, exkluzív Xbox élményt tapasztalhatnak meg, ilyen a kézjelekkel történő irányítás, a biometrikus bejelentkezés, a kontroller párosítás, videóhívások Skype-on, azonnali személyre szabhatóság, QR kódok szkennelése, bizonyos játékoknál pedig, mint a Kinect Sports Rivals, a Dead Rising 3 és a Project Spark,"

Minden magyar rajongót nagy szeretettel üdvözlünk az Xbox One családban!"

A kereskedők szerint az utóbbi időben valóságos roham indult az Xbox One-ért, bár a konzol nemhivatalosan már tavaly ősztől megvásárolható a kisebb szakboltokban. Igen, ennyit jelent a hivatalos premier.

Várjuk az első benyomásokat, kinek, hogy tetszik a masina?

121.
121.
Blackhard89
Vegye,,, kinek szüksége van rá :D :D
120.
120.
#119: Az a kurva szerkesztés gomb meg tenyleg kene mar...
119.
119.
#115: Na latom te is azok közé tartozol akik nulla tudással limennek mert ott kolbászból van a kerítés.
Majd jol pofara is eshetsz.
Amugy ezt az orszaggyalazast tenyleg ki kene moderálni mindig.
Ok elismerem vannak elbaszott dolgok meg de mint olyan hogy magyar mentalitás nincs.
Volt "szerencsém" jo sok kulfoldivel dolgozni es amentalitas személyiség függő nem nemzet.
Sok ember kiment hogy jo penzt keressen aztán kint rajott, hogy amibol itt fasza lakast tudott berelni abbol kint meg egy lepukkant szobát sem.
Es kopasz seggel jott haza mert felelte azt a penzt.
Svájcot meg vegyük mar kis rendszerbol.
Az egy extrem orszag semmi sincs ott, azert elnek jol merta sok geci ott tartja a miliardjait es nincs egy deka gazdasaga sem.
118.
118.
Exorcist
A gazdag emberek közönye a szegények iránt sok ember életét mérgezi meg. A hírhez pedig annyit, majd meglátom hogy mit fog nyújtani a Forza 6. Ha hozza az általam elvárt szintet, akkor veszek egy XO-t.
116.
116.
kopic
Ezeknek magyarázhatsz. Én a modik helyében lehet, h letiltanám a kommentelés lehetőségét.

Starkiller89: Te meg bekaphatod a tudod mimet. Hülyegyerek.
115.
115.
greenmelon
#114: "mellékesen a több fizuhoz az is hozzá jár, hogy a kiadásaik is többek."
Ez kétségtelen, viszont nem egyenesen arányosan nő, nagyon nem. :)

"Akkor kit izgat, hogy máshol többet kap az ember?"
Engem például nagyon is izgat, inkább spórolok egy 3 milliós autóra kevesebb mint fél évig, mint éveken keresztül.
114.
114.
Ecneb
#112: Miért érdekelne más ország fizetése, ha én egyszer itt élek. Komolyan nem is értem ez hogy jön ide? Itteni körülményekhez képest, én jól megvagyok, saját lakás, hamarosan házasság és jelen pillanatban minden megvan ami az életemhez kell. Akkor kit izgat, hogy máshol többet kap az ember? (mellékesen a több fizuhoz az is hozzá jár, hogy a kiadásaik is többek.)

#111 Szerintem a szánalmas az, hogy te ebbe így beleszarsz ennyi idősen. :(

Mind1, befejeztem, nem kell izgulni, a híres xbox-os hírhez nem írok többet.
112.
112.
greenmelon
#102: Bárcsak egy picit is képben lennél... Attól még, hogy van egy magyar viszonylatban jól fizető szakmád, a megfelelő országban megkeresed vele kényelmesen a tízszeresét is akár. Ami itt jó fizetés, azt Svájcban körberöhögik. A nyugatibb országokban jelenlévő mentalitásról nem is beszélve, mely fényévekkel jár a magyar emberek mentalitása előtt. Bírom mikor olyan magyaráznak ilyenről, akik még a szomszéd országokat is csak képen látták, az ottani körülményekről meg főleg nincs fogalmuk...
111.
111.
Pityi0488
Fejezétek már be pls mert most mind a hárman trollkotok szerintem a cikhez meg hozzá sem szóltok! Mennyetek máshova vitatkozni. Mind a hárman szánalmasak vagytok szerintem mert egyikötök sem éri fel ésszel hogy ezzel csak magatokat égetitek szánalmas!
senkit nem érdekel a vitátok........
ez egy Xbox-One hir szall huzzatok innen!!
108.
108.
Ecneb
#107: Mert te aztán pont tudod, mihez van közöm! Ismételten csak saját hülyeségedet bizonyítod be! Gratulálok! (megint) Befejeztem a veled való "vitát", vagy egy nagy troll vagy, akinek ez valamiért szórakoztató, vagy tényleg ennyire buta vagy, ami meg inkább siralmas.

Az oldal adminjaitól kérdezném, hogy miért nem végzitek a munkátokat? Fable cikknél, előszeretettel töröltétek ki a nem odaillő hozzászólásokat, de itt, ahol az országot szarozzák melyben ti is éltek, meg nem tesztek semmit? ÉBRESZTŐ!
107.
107.
floax94
#105: Ha már ezzel jössz akkor tessék ,adtam ürügyet !! Igen rossz életem van ,én szegény, most is más telefonjáról írok mert nem ,hogy gépre nem futja még kenyérre se !! Sajnálom ,nem lehet mindenki gazdag ...!! Igazából most ,hogy megjöttetek ti ketten látszik is a szégyenletes színvonala az oldalnak !! Mondod itt a hazafias dumát ,de közben meg nagy közöd nincs hozzá !!
105.
105.
Ecneb
#104: A kérdésedet meg is válaszoltad ugyanabban a bekezdésben. Gratulálok.
Szépen megneveltek téged is, menj nyugodtan, ez a "szar" ország majd kiheveri valahogyan hiányodat.
102.
102.
Ecneb
#94: Azért ez hülyeség valljuk be. Attól, hogy neked rossz életed van és nem úgy nőttél fel, mint mások, nem kell az országot szarozni.
Nulla protekcióval, rendes végzettséggel el lehet helyezkedni jól fizető állásoknál.
Szóval ezt a Magyarország gyalázó szöveget szerintem fejezd be, mert marhaság.
98.
98.
toriell
#85: Én meg azon csodálkozom ,hogy mer valaki Ps-t venni..mert mostanság csak úgy elszáll az egész hálózat..feltörik stb..:D elég gyász nem de bár?:D bő egy év el telt..:DD Fogd vissza magad.. nem kell powerálj.
96.
96.
Chrome1986
Szakmámba vág a videojáték ipar,így számos jól átgondolt érvel bizonyíthatnám a konzolok létjogosultságát, sőt mi több az iparban betöltött jogosan kiérdemelt szerepét, de még csak 10 óra van, nekem meg elegem, szóval:
Dugjátok fel a gépeteket (persze netre), és nyomjátok 4K-ba a minekrafot, meg a lol-t.

Köszönöm a figyelmet...ne válaszoljatok, lasz@rom.
95.
95.
floax94
Jah ,még utoljára offolva !! Amúgy ha valaki szokott focit nézni ,az tisztában van vele ,hogy akkor van gól ha a bíró megadja !! Ugyan ez a warez is , nem büntethetnek érte amíg nem kereskedsz vele ,addig nyugodtan saját felhasználásra használhatod !!
91.
91.
DON GONDOCS
Örüljünk emberek hogy hivatalosan is megjelent az XO vigyétel vegyétek, azért elég jó és sokféle játék jelent meg hozzá. Nemkell itt vitatkozni hogymért jobb egyik platform a másiknál. Halo és Forza valamint az új fable, Killer I úgyis az Xbox tulajok kiváltásága és akinek ez elég az úgyis jólfog szórakozni vele.
89.
89.
floax94
Sajnos ennyire korcs lett ez a világ ,hogy a legtöbb embernek az első a grafika !!

#87 "A sok pcbuzinak meg: Az os a gep resze, es bele kell szamolni az arat a koltsegekbe. Hisz a telefonok es konzolok araba is bele van kalkulalva az os fejlesztesi koltsege."

Linux !!!

"Azert mert szar helyen eltel es csoro voltal, az nem az orszag hibaja. A tied. En olyan helyen elek BP-n ahol normalis emberek vannak."

Azért bírom ,hogy amikor valaki valami igazat mond MO-ra ,egyből mindenki milyen hazafias lesz !!

86.
86.
Pityi0488
Szánalmas amit müvel néhány ember itt nem fogom megérteni ,hogy miért kell ezt csinálnia. Nemszoktam hozzászolni semmihez ,de most nem birom ki. Itt nem az Xbox-one kellene beszélgetni? Ennek ellenére már az első hozzászólonak nincs ilyen gépe és csak azt állítja hogy jobb a pc nevetséges ,de a többi fanatikus Pc is amit csinál. Szánalmas!!
Ha igy érzed ,hogy jobba pc akkor miért olvasod a konzolos híreket persze ezzel még gond nem is lenne csak tudod mikor a hozzásólásod olyan témába szóltok bele amibe nem kellene. Egyáltalán van XboxOne vagy Ps4 valakinek is aki csak szídni tudja mert nem hiszem. Undorit amiket csináltok ,de nem is várnék többet ha édesanyukád nem tanítot meg arra ,hogy amiről fogalmam sincs abba bele sem szolok......
Nevetséges :-)
Amúgy meg szerintem kicsit későn jött a XO lehetet volna hamarabb is a premier.
De remélem sikereket ér el mint a Ps4.... :-D
85.
85.
Falcon
csodálom hogy az xbox360 as 3 ledes típushibái után mer egyáltalán még venni valaki Microsoft konzolt......... az is egy bő év alatt jelentkezett ennél is lehet valami
84.
84.
lesik20
#59: Nem kontra-érveltem, de te mint alpári megmondo gyerek bejöttél a képbe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...