Xbox 360 - új Call of Duty-csomag a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 8.
  • Pletyka
Link másolása
Amerikában Wal-Mart-exkluzív az az Xbox 360-csomag, amibe nemcsak egy átalakított konzol fért bele, de két Call of Duty-játék is ajándékba jár hozzá. A Microsoft még nem mutatta be hivatalosan a pakkot.

A Wal-Mart hirdetése szerint új Xbox 360-csomag érkezik október 7-én, amibe a konzol egy kékre festett, 500 GB-os merevlemezzel szerelt változata került egy szintén kék kontroller, illetve egy Call of Duty: Black Ops II- és egy Call of Duty: Ghosts-példány mellett.

A Microsoft még nem jelentette be hivatalosan a csomagot, így nem tudjuk, hogy az tényleg Wal-Mart-exkluzív lesz-e, illetve az sem világos, hogy az európaiak kapnak-e belőle egyáltalán. Az Xbox 360 jelenleg 4 GB-os és 250 GB-os háttértárral kapható, az 500 GB-os merevlemezt csak a múlt hónapban mutatták be a redmondiak.

Aki egyébként az Xbox One esetében úszna rá egy ilyen csomagra, annak a Gamescomon bejelentett Advanced Warfare-pakkot ajánljuk: az 500 dolláros bundle-ben a játék egy példánya mellett egy spéci festésű, 1 TB-os vinyóval szerelt gépet találunk.

4.
4.
RayErizo
Ihajjj de jó lesz!!!!!!4444444négy444444444 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D kettőspontdé
3.
3.
KeXxX
A Blek Opsz az fasza, de a gószt az nem.
2.
2.
DON GONDOCS
#1: Hát ha te nem akkor majd én.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...