Brit toplista: első helyen nyitott a The Sims 4

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amin az első helyet annak rendje és módja szerint a The Sims negyedik része foglalta el. A Guild Wars 2 óta nem rajtolt így PC-exkluzív játék az országban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#16: Szóval ha a karakterem jakuttiban ül akkor nekem olyan jó? Vagy ha dugnak akkor én is elmegyek?
Lehet ,hogy bunkó vagyok de szerintem ezeket csak a tehetetlen ember ne mtudja megcsinálni . Mint mondtam 90%-át meg lehet ,tény van olyan amit nem ! De a tanárt is bezárhatod...
#16
#8: Pont, hogy 90%-át nem tudod megcsinálni a való életben D:
Egyeseknek jakuzzira nem futja, másoknak nem jön ki szó a torkán, amikor szerelmet akarnak vallani, míg egy harmadik csoport nem tudja éhhalálra kárhoztatni egy zárt helyiségben a seggfej matektanárt.
Én spec szombat óta alig bírok felkelni előle D:
#15
#14: Igazat kell adjak megvettem a killzone2-t és mostmár szabadulnék tőle csak nem tudok, valamint szerencsére az Infamous FoB és a killzone első részét Egy csomagba vettem és az infamous se nyerte el igazán a tetszésem sőt.
#13
#9: te is csak a Fifával tudsz játszani olyan gyök2 vagy...
#12
#9: Killzone, te "géniusz"
#11
#9: Surgeon Simulator.
#10
#9: Infamous Second Son
#8
Soha nem értettem a Sims fanokat ! 90%-ban megtudod csinálni ugyan azokat a dolgokat,a való életben ! Míg egy diablo,wow,lol,final fantasy.. és lehetne sorolni,olyan dolgok amiket mégsem tudsz elérni ebben a világban :D ! De ez csak szerény vélemény .
#7
26-tól a Fantasy Life a Top 10-ben lesz!
#6
#5: Nyilvánvalóan, hiszen az emberek nagy része nem nyitott a ritka és kreatív alkotásokhoz, így maradnak inkább a jól megszokott évenkénti szemétnél.
#5
26-tól úgy is a FIFA veszi át a vezetést!
#4
Engem nem izgat hogy az angol nokedlik mit vásárolnak/vásároltatnak meg.
#3
#1: xD
#2: Majd csak jövőhéten!
#2
Destiny lesz majd az első
#1
Holnaptól az első 3 helyen a Destiny fog szerepelni.