Az új konzolokra költözik az APB: Reloaded

Még egy esélyt kap a All Points Bulletin: Reloaded. A Grand Theft Autóra hajazó MMO eredetileg 2011-ben jelent meg PC-re - miután a fizetős modell elhasalt - freemium címként, átdolgozva. A játék Xbox One-ra és PS4-re költözik.

A New Yorki Digital Media Wire rendezvényen a Reloaded Productions bejelentette, hogy jövőre Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik az APB: Reloaded.

A stúdió vezérigazgatója, Bjorn Book-Larsson szerint ha a munkálatok terv szerint haladnak, semmi sem menti meg az új konzol tulajdonosait attól, hogy 2015 közepén kipróbálják Grand Theft Autóra emlékeztető MMO-t.

A csúfosan elhasalt All Points Bulletin jelentősen átdolgozott, feljavított és ésszerűsített verziójáról van szó egyébként, amely a freemium kategóriában indult: a Steamről bárki ingyen beszerezheti és elkezdhet játszani, ám a további prémium tartalmakért már pénzt kér a kiadó. Ez a modell, úgy látszik, bejött a játékosoknak

A stúdió azt szeretné elérni, hogy a PC-sek importálhassák karakterüket a konzolos verziókba, de a csapatnak előtte még egyeztetniük kell a Sonyval és a Microsofttal.

11 komment - szólj hozzá!